Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我畀佢拗彎左?好亂
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說小弟就讀男校啦,今年F5,一直都冇關於性傾向的疑惑,對呢個圈差唔多零認識。但最近開始懷疑自己係唔係鍾意左同學,想問下大家意見。是咁的,我有位gay嘅朋友,同學嚟,同佢都識咗好耐,差唔多由細玩到大,佢在學校公開左好耐。我同佢都係學校泳隊的人,所以我哋換衫成日都會肉帛相見(有時仲互閹xd),大家都覺得冇乜問題。但係近排,我覺得我同佢有啲曖昧,例如,佢成日同我講啲好曖昧的說話,話:「想要我」、「覺得我好可愛」。同佢去游水時有時仲會挑逗我,趁機摸我下面,又話咩我下面大,想口之類的說話。

雖然知道佢出名貪玩,但唔知點解總覺得佢對我有超越朋友的感覺。記得最近一次同佢操水時,游完之後同佢去更衣室換衫嗰時,佢突然之間係背後攬住我,輕輕係我耳仔吹咗一口氣,之後佢用隻手捉住我去沖身間。 沖身的過程,同平時一樣,冇乜特別。
但係佢今次沖完之後,佢突然之間又攬住我,當我正想整甩佢嘅時候,佢仲kiss咗我一啖,當時的我完全來不及反應,成個人呆咗,因為我未試過同一個男仔kiss,甚至女仔都冇,我個心跳得好快,從來未試過個心跳得咁快,彷彿身邊的事物都暫時停止左,唔知點解有一剎那覺得你個人好好,我想同佢親近多啲。同時,我亦好驚,因為嗰時唔知點解我下面有啲反應,未試過會咁。所以佢錫完我之後,我就求其搵咗個藉口快快手換衫走咗。

呢幾日,佢都照舊想約我同佢lunch time 時食飯,放學去游水,但我都推咗,因為我真係好驚,個心好亂,唔知點面對佢好,唔明點解自己同佢kiss時個心會卜卜跳,仲要對住個男仔... 呢種嘅感覺,真係前所未有的強烈(我冇誇大到),好糾結... 大家可唔可以俾啲意見我,我究竟係咪鍾意咗佢..
Reply
樓主好少女. Cool Cool
Reply
男校故事
正吖
Reply
寫得好有畫面  Heart 文字功力不錯
由你唔抗拒個一刻,甚至有呢種心動既感覺,我諗你或多或少都對佢有好感既
Reply
快啲試吓佢口技再算,諗咁多無用
但記住PO上嚟分享吓
Reply
雖然有好感未必係鍾意
但真係鍾意嘅話性別又算得係咩呀
Reply
勞斯和萊斯都是花樣男子
Reply
身體最誠實
出圖啦
Reply
唔討厭佢咪去馬囉,不過個故事幾有吸引力
Reply
年青人想做就去做吧 不然你會後悔的
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人