Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
太悶啦想識下fd
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

"先介紹下自己,就快21 174 56,gym,平時除咗返工之外就冇咩特別野做,最鐘意做宅男同做gym(又可以操大隻又可以吸仔??),留係屋企打機,或者有時去唱K,因為住屯門,所以冇咩點落bar,你知d gay bar開得幾遠啦,一係銅鑼灣一係尖沙咀??,加上我本身唔係好飲得所以就冇諗過去.

入咗黎呢到都成年啦,post過一兩次,而我好早已經出曬櫃,冇記錯係16歲果陣,加上18歲開始自己住,雖然係間公屋但都夠闊落,冇屋企人係身邊真係好自由,但慢慢我自己覺得我既生活都係返工,打機,訓覺,gym,每日不斷咁重複,我真係覺得好悶.記得我之前上網睇可可夜總會果陣,見到個男仔同佢爸爸相認之後,我一直係咁喊,覺得有屋企人係身邊真係好幸福,好羨慕佢,另外不斷希望coco唔好忘記佢爸爸,如果唔係佢就真係死咗??

而我返工方面呢,我就做兼職,可以有多d時間俾自己,但同時因為太多假放既關係,所以想識多d,加上我真係好鐘意傾計,一唔講野就覺得唔自在,希望唔好嫌我口水多啦??其實我好想搵班fd可以一齊傾計,打機,一齊出街玩,食放題,K,gym...如果okline我啦,希望大家年紀唔好差太多,講衰d,四五十歲既唔好搵我啦,二三十歲既無限歡迎.唔記得講我咩樣添,line覆相就係啦,覺得樣衰既話唔好攻擊我pls
 line:riisbb"
Reply
Support your post 
Good luck lar~
Reply
希望可以識到你
Reply
一1齊做GYM先>?
Reply
你去開邊度做GYM>?
Reply
想識你呀我
Reply
你D 活動 我都成日做WO@@
Reply
你就好 咁快出左櫃
Reply
Hello nice to meet you
Reply
我也是你的網友吧 Tongue
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人