Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
認真找長久伴侶(0找1)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Heart 
以前用開TT, 今日見到呢個網,睇下識唔識到其他人啦~
我今年27啦,高瘦0,以前都係同人玩,冇拍過拖,唔係唔想拍,但奈何遇唔到。而家覺得同人玩有d厭,唔安全又搵唔到溫暖,所以認真想找個人拍拖。
自己個人係生活上都算獨立,可以照顧自己(煮飯洗衫清潔),但情感上想有個人可以依賴,當然我絕對唔贊成一對情侶太依賴對方,視對方為全部。大家可以有各自各既獨立生活,唔一定要糖痴豆,大家有時間就一齊活動食飯,同埋親密行為。所以希望對方有個人嗜好,唔係淨睇戲行街,而係可以發展專長(單車呀攝影呢D)。我平時就鐘意做下環遊世界、煮飯,而家就培養緊行山興趣。

以下係一d我鐘意既人:
-鐘意思想較成熟,積極既人
-有主見,有時可以俾意見我
-有愛心
-乾淨整潔
-行動多過甜言蜜語

而自己就:
-心地唔錯,算善良啦
-不會太物質主義(好少買衫或者其他娛樂,但係一個"食貨")
-盡量唔想玩10

如果你有興趣互相認識,可以pm line我,我地可以約見面真實交流
*如果你淨係想搵吹水友唔見面,或者搵專業人士又有錢既,咁我唔係好適合你啦~
Reply
加油相信你搵到架
Reply
樓主 祝你成功喇!!
Reply
樓主 你真係好好呀
Reply
希望你搵到啦  SUPPOURT U
Reply
好似有d 難度@@
Reply
要搵真心拍拖既 真係會幾難- -
Reply
加油啊。。
Reply
在這裡?你開玩笑的嗎?
Reply
祝你找到 Blush
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人