Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
求幫忙。。
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

#長文慎入,但求睇晒既教下我點做好最近識咗個好cute既0仔,大家成日傾計,乜都傾,大家都feel到曖昧緊,都差唔多1個月但最近佢話想冷靜一下,我以為係我太主動,比咗壓力佢。點知佢主動同我講話個分手多年既ex呢排搵返佢咁我覺得呢啲野係無得強求既,迫唔到既。。所以我都好直接咁問佢自己感覺點,同佢講埋我對佢有意思咁佢覆我話佢都對我有意思,但唔知自己想點,個心好亂,比啲時間佢冷靜下再覆我。。呢幾日大家啲msg量就少咗,咁佢叫得我比時間佢,我都唔想太進取住。。大家可唔可以教下我點做好?以前做開被動,第一次做主動追人[Image: 1f64f.png]?[Image: 1f64f.png]?thanks
Reply
冷靜完,佢就同ex 一齊番
Reply
(2018-04-05, 11:57 AM)Aven Wrote: 冷靜完,佢就同ex 一齊番

然後又分開
Reply
放心,有8成機會會復合,你可以諗定下一個。
Reply
唔想死心就等到自己死心[Image: 1f64f_1f3fb.png]??
無得逼呢樣野
Reply
祝福佢同ex快樂,以退為進
Reply
後備兵源充足
Reply
分手多年至復合喎
可能佢地復合一陣發現都係無變過再分手
Reply
重點唔係揾唔揾返佢嗰ex,而係我諗佢對你已經再冇當初嗰份感覺,你哋識左1個月感情未算好耐,早啲死心對自己會好過啲
Reply
Keep住同佢傾計,如果計都唔傾咁就真係冇行架喇
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人