Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
哈哈,你地男朋友有無我果件好笑(開心SHARE)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Tongue 
有日同男朋友出去
佢揸車上車之後佢叫我揾嗰間餐廳地址
咁岩我電話無電喎
咁佢就比左佢電話我啦我開左佢電話
一按入去搜索位
就見到哂佢之前的搜尋紀錄
睇完我真係呆左後面用安全套
男人G點係邊
潤滑劑
香港酒店其實我估唔到佢會睇呢啲野
雖然呢度令我有點驚訝
不過我又睇到另一啲紀錄
又幾開心男人喜歡的浪漫
浪漫餐廳介紹
如何製造驚喜男友攻略最後我睇到有個
羅仲謙搜尋記錄我忍唔住笑左出黎佢:你笑乜?[Image: 1f914.png]?
你到底有幾鍾意羅仲謙[Image: 1f602.png]?無啊,欣賞咋嘛
係咩?!欣賞到要上網搜尋羅仲謙啊咩啊咩啊!?<-----佢勁驚訝
你搜尋紀錄比我睇到哂啦傻佬!下!!<-----即刻搶機
但個畫面仲hold住係個搜尋紀錄度佢紅都面哂我係咁笑,笑到痴線
係呢,男人既G點係邊啊?[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?哈哈哈哈哈哈!我就係唔知所以要揾下
你自己無G點咩?[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?
係喎[Image: 1f924.png]?[Image: 1f924.png]?[Image: 1f924.png]?咸濕佬平時係度扮正經!
我唔咸你點濕啊[Image: 1f924.png]?咁你G點係邊[Image: 1f924.png]?仲等我以爲佢好正經
原來都咁咸濕[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]
Reply
肯定同你用? Angry
Reply

肯定同你用? Angry

無論熱戀中失戀中都永遠記住第一戒..別要張開相眼...呀 Wink
Reply
帽事既  帽事既 Tongue
Reply
咁即係未搞過??
Reply
 都唔知應該話你天真定傻 Tongue
Reply
你男友鐘意羅仲謙,你不呷醋咩
Reply
出書啦可以?
Reply
好甜,我會繼續追睇
Reply
ha..so sweet
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人