Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【原來可以好gay】《出貓特攻隊》小鮮肉大起底 21歲查朗封同志男神
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

【原來可以好gay】《出貓特攻隊》小鮮肉大起底 21歲查朗封同志男神

[Image: 1502615202_c64e.jpg]

泰國賣座電影《出貓特攻隊》(Bad Genius)衝出家鄉,今個暑假在亞洲各地越戰越勇,先靠口碑在台灣及印尼取得理想佳績,本周四將輪到香港正式開畫,至今上映嘅優先場幾乎場場爆滿,截至今日下午4時,《出貓特攻隊》在港優先場票房暫時已達57萬港元,開畫後肯定再下一城,大有機會成為暑期票房黑馬。

[Image: 1502615203_612e.jpg]

《出貓特攻隊》四位主角同屬當地上位偶像,飾演天才「超蓮」嘅女主角茱蒂蒙翠莎容素欣(Chutimon Chuengcharoensukying)係Model出生,而大眼靚女依莎亞賀素雲(Eisaya Hosuwan)就扮演其好友「明詩」,不過兩位小鮮肉「賓爺」查朗桑提納托古(Chanon Santinatornkul)及「柏豪」提拉東蘇帕龐皮尤(Teeradon Supapunpinyo/James)就更受亞洲觀眾歡迎,今年夏天火速吸納亞洲各地粉絲支持。

[Image: 1502615205_0582.jpg]

年僅21歲嘅查朗靠靚仔外型及討好形象爆紅台灣,佢將與拍檔James及Chutimon本周六殺到香港,之後再與導演接力到台灣謝票見影迷。查朗被封「泰版朴寶劍」,同時又被指係王大陸與趙又廷嘅混合體,佢早於2014年演出同志電影《愛情來了Love's Coming》入行,及後參演同作續集《Love Love You》,直至喺2015年偶像劇《荷爾蒙》嘅第三季中,查朗開始嶄露頭角,仲同《出貓》嘅「柏豪」James初結片緣。

查朗成為當地同志男神,事關佢上年在劇集《九巷一弄》中再演同志情,加上《出貓》又成為本年度最賣座泰片,令查朗貴為炙手可熱嘅人氣偶像,連早前接拍嘅「CP雞肉熱狗」廣告,查朗都大玩「基」情,懶理心儀佢嘅女同學,公然上演男男餵腸及圖書館深情對望等情節。
Reply
超GAY情
Reply
Hugo多靚仔!
Reply
愛吃小鮮肉
Reply
好想睇佢真人
Reply
鮮肉男神唔簡單
Reply
青春無限啊真係
Reply
宜家bl風起 處處見gay Big Grin
Reply
青春無限啊 我好鍾意呢type
Reply
好正啊尼個鮮肉
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人