Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
好辛苦 大家教教我可以點做??
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

今年 18/178/65,外表睇落係一個好單純好乖既男仔,拍過3次拖,做過1亦做過0,係 cu year 1。由考完DSE,升上大學,就無心機繼續讀書,第一個sem就已經有唔少科要retake,覺得同其他同學差距太大,後尾更加因為壓力太大同男朋友分左手,就開始每日開apps,想搵人sex。。。仲覺得自己有性上癮呢個症狀,完全無心機溫書。。。我應該點先可以脫離到呢種生活。。。我自己係一個好鍾意做運動既人,一個禮拜至少有四,五日都係做運動,長跑,單車,去gym room。亦有試過用呢種方法去令自己唔好諗sex,發現完全無用。而且我有少少重口味,鍾意一啲戴眼鏡或者好大年紀既大叔,有肚腩都接受到。亦試過俾有錢已婚叔叔包養過,果陣成日都會去馬會會所、kcc,發現果度全部都係大叔,果陣我仲痴線到想同果度啲大叔玩。。。我覺得自己好有問題。。但係我控制唔到自己。另一個問題,我發現自己好享受人地睇我body、相,中學果陣比人擺過上tumblr,見到有好多人轉載,我竟然覺得無問題。依家練到身型開始有少少成績,就會開始鍾意唔著衫跑步,最近天氣熱就更加癲,係會除埋件衫係條街行。其實我係咪好變態。。需唔需要睇醫生? 
我只係想問問大家,我應該點做好?講到呢度,我諗會有人知我係邊個,唔好踢爆我。拜託!
Reply
等哥哥滿足你啦
Reply
求tumblr Heart Heart
Reply
黎, 等姨姨我黎滿足你 Tongue Tongue
Reply
应该尽早就医,系一个病态
Reply
GoGoGo
Reply
高級借力
Reply
要了解多點才知是否病態,是否需要看醫生
Reply
求tumblr
Reply
咁有本錢showoff下都好人之常情姐
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人