Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
零異事件
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我好鍾意行山,有一日我同班fds行山時
經過個墓碑,全部人都異口同聲話相中人好靚仔我果日食錯藥,勁賤嘴咁講咗句:咁靚仔,我好想比佢屌啊!
後來我察覺到我每朝訓醒嘅睡姿都係趴睡,但我從來只會仰睡
而且夢遺嘅次數增加咗好多最重要係我已經幾年冇同人sex過,但我最近發現後面有變化·>。>o>0>O(明就明,唔明就算)
我可以點做?
Reply
下次行山小心啲唔好亂講嘢
Reply
(2018-05-25, 03:02 PM)艾爾翰 Wrote: 下次行山小心啲唔好亂講嘢

直頭一樣劇情
Reply
(2018-05-25, 03:07 PM)奧斯丁 Wrote:
(2018-05-25, 03:02 PM)艾爾翰 Wrote: 下次行山小心啲唔好亂講嘢

直頭一樣劇情

笑死
Reply
你夢想成真 
有無人有相熟可靠師傅介紹,會唔會入廟就有d住持話見到後面有人跟住你 (利申:對靈界無認識 sor) good luck
Reply
我都試過係人地幅想面前咁講過。。。但係我無野喎!
Reply
搵2道符交差咁貼係洞口,好似古時官府封鋪咁,睇下有無幫助

Btw, 又係你自己要求嘅,如願以償啦
學雷
雨揚話齋,其實好健康,同普通夢遺一樣,唔需擔心
Reply
(2018-05-25, 03:09 PM)瓦爾特 Wrote: 搵2道符交差咁貼係洞口,好似古時官府封鋪咁,睇下有無幫助

學雷

紅毛泥封西
Reply
(2018-05-25, 03:10 PM)羅伯特 Wrote:
(2018-05-25, 03:09 PM)瓦爾特 Wrote: 搵2道符交差咁貼係洞口,好似古時官府封鋪咁,睇下有無幫助

學雷

紅毛泥封西
去返同一個地方帶乳豬同雞仲有水果去佢個位度同你講出你既想法,先通知後先好做其他野,佢未必有惡意一開始唔洗做得咁極端
Reply
返人地個位, 裝炷香, 講對唔住啦.....
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人