Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
You just don't know love....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

最近去左個旅行散心, 返到黎一直心囉囉攣, 因為我係當地認識左一位男人, 係我要返香港前一日, 佢係apps搵我, 約我出街, 本來係想去一d景點觀光, 但可惜落大雨, 我地轉左場去左coffee shop飲咖啡! 佢係Apps既相我覺得好靚仔好可愛(超似韓星) 所以我先會同佢出街, 但見到真人.....好似老左10幾歲咁...睇相似23, 真人似32...不過有一陣佬味, 其實我都okay佢個type...anyway, 去左coffee shop, 咁就傾計啦...唔知點解, 我份人對住一d岩岩認識既人會習慣性講大話, 我好驚佢笑我未拍過拖,所以就話自己拍左幾次拖, 有男有女咁, 咁順便share下我既愛情觀, (我有講到話我係一個好獨立既人, 我唔鐘意人地chur我...就算拍拖, 我都係要私人空間既人, 成日搵我會覺得好煩, 我唔鐘意) 之後佢就一句就對埋黎: You just don't know love....唔知點解, 聽完佢講, 心情好差...可能我真係無拍過拖, 唔明咩係love, 我無試過好鐘意一個人, 無試過心碎既感覺, 我無為男人喊過, 佢呢句說話係我心目中種低左...去到今日, 我無野做都會諗起佢話我唔識愛, 其實我係咪一個比較自私既人? 我係一個愛自己多過愛人地既人? 好想知道答案....我都想拍拖, 但我係超深櫃...我鐘意既睇唔上我, 鐘意我既我又食唔落...(我諗呢個圈個個都係咁...所以我唔會怪人...)
有冇人同我一樣? 如果我26歲但未拍過拖, 講出黎會唔會比人笑?
定係我下次直接講真話算....
利申: 未拍過拖但處已破, 都fun過....但唔係咁鐘意..
Reply
 簡直無聊啦。未拍過咪未拍過囉。有乜好吹。
Reply
你只是不懂愛
Reply
26歲未拍過拖又點?18歲已經拍n次拖都唔會覺得好威囉
Reply
I know how to love myself
緣份嘅嘢好難講,遇唔到就遇唔到
Reply
你這種人極自我及保護 不易信人 超獨立 工作及家人至上 要求高及完美主義 不管你幾多歲 等同女強人 冇人埋身 之後歲月催人 或卑躬屈膝 最後面對家庭壓力 周遭環境朋輩親友 仲有排你煩 係咁
Reply
係你太過挑剔啫
Reply
You just don’t know love , true
Reply
佢講出咗個真相,而你接受唔到啫。
其實有冇拖拍係講緣份,冇得強求。
Reply
咁愛有好多種既。個個人都係純粹講下。唔駛放係心上。因為無人唔會唔愛自己。個個人咁主觀咁話你唔識愛都已經係佢愛自己肯定自己既表現。所以識唔識愛都無乜標準。駛乜咁認真
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人