Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我比個裝修師傅.....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說屋企廁所大整。先整花灑位再整坐廁位
毒撚一條無計啦,要留守屋企睇住。本身話要整四至五日。
琴日個師傅第一日黎,目測三十到尾應該未夠四十歲。
可能做得裝修身材都幾好(唔係操到好鬼大隻,但都算大隻同
fit)岩岩打完風又開始熱,佢琴日都有一段時間除左上衣。
我就時不時入去望下整成點。
岩岩花灑位整完叫我去試一試。佢開左一次比我睇,我再試。
點知佢拎住個花灑頭,
唔知有心定無意,我一開就射哂落黎。咁我更係濕曬啦。
個師傅好隨手咁拎起佢件上衣幫我抺。
一抹我下面即刻起左! 頂! 今鋪奶野啦。種要著住絨質短褲,真係成秋野現哂出黎!
我呆左幾秒望個師傅,我真係比唔到反應.........
過左幾秒之後,個師傅自己摸自己。 我都係無出過聲
無任何動作。
摸左幾下之後個師傅除埋自己條短褲,師傅都勁!著KC 三角黑底。
佢一路摸我就一路望住佢秋野。
突然間佢一手捏埋黎!我即刻縮一縮。佢再摸埋黎,咁我更係唔蝕底咁摸返佢。
本身條KC底好軟熟加上佢又好硬。摸到我勁爽! 真係好好揸!
揸揸下佢連我條底褲一野除左! 推一推我擰轉身!就一野插埋入黎。
頂! 勁痛! 我勁大聲叫左野。
佢係咁抽插 我就不停係到叫! 真係幾痛下。
插插下佢成個人推埋落道牆到繼續插。
比佢插鬆左,無咁痛,叫都叫細聲左。
佢單手捉住我個頭,另一隻手按住我背脊!不停插插!插!
又打我屎窟,捉住我隻手。
插左我大概十分鐘,佢大叫左幾聲!
頂!比個師傅無套中出!
佢著返條褲同衫就走左!
我己經痾左兩次,諗住痾返佢啲精出黎。而家都好似種有同想再痾!
佢射左幾多入黎!
個師傅原先6點先走,而家早走左!一陣阿媽返黎又要講大話!
種有馬桶位未整! 聽日個師傅都唔知種會唔上黎!
我點算好呀!
Reply
嘩。。。。內射呀
Reply
你又會俾佢無套入你都可以?
Reply
無套好危險喔
Reply
裝修師傅又大隻幾好
Reply
甘有緣分,個師傅都hehe,不過無套就危險d下次唔好啦
Reply
Confused Huh Huh
Reply
吾係掛,甘有緣分比你識到,犀利窩,唸起都覺得爽
Reply
你又會俾佢無套入你都可以?
Reply
wa都幾危險下
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人