Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【離離合合N次】係真愛呀!關智斌做張敬軒個唱嘉賓(足本版)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

【離離合合N次】係真愛呀!關智斌做張敬軒個唱嘉賓(足本版)

係呀!大家冇睇錯,呢個真係小斌女Kenny!佢係17號晚張敬軒嘅個唱嘉賓,係咪好爆先?除咗Kenny,仲有Noah張致恆,佢哋咪係Boy’z囉!對上一次幫人做個唱嘉賓,仲記得係Twins喺15年嘅演唱會。

17號下畫,Kenny現身紅館為軒仔嘅個唱綵排,聽講佢一去到,就好似女主人咁,勁受歡迎!佢同軒仔算係公認嘅一pair,07年一齊到16年分開,呢十年間離離合合N咁多次。

不過,真愛呢家嘢真係好難講,歌仔《愛到分離仍是愛》都有得唱啦!係咪?

以前佢哋仲係一齊時,每次軒仔開騷,小斌女一定係座上客。今年,軒仔同小斌女因為愛犬飯糰死咗,關係再度緊密番,就係咁,愛火重燃!撞正軒仔開騷,之前幾晚搵咗容祖兒、胡定欣同陳慧琳做嘉賓,原來第四場先係爆點!軒仔一直都好想請Kenny做自己個唱嘉賓,終於等到喇,佢搵Noah孖住Kenny以Boy’z身份上台,現場氣氛谷爆咗,呢一刻,覺得Noah好偉大!
Reply
希望佢地真係一齊啦
Reply
kenny 好靚仔
Reply
超正啊,去左現場睇,超正
Reply
佢地演唱會超正啊,去完現場睇。
Reply
好爆! Sad
Reply
之前又話分手
Reply
感覺kenny仲系甘靚仔,Noah就真系變曬樣了。
Reply
做 愛人嘅嘉賓 哈哈
Reply
d fans 真可愛
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人