Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
是我太小氣吧
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

同BF一齊之前,佢有個年幾兩年既SP,而佢亦都讚過對方幾好,有諗過同個SP發展。我其實知道個SP keep住都有搵我BF,而佢話只係同SP傾下計,寒暄下。
但係最近發現個SP唔係搵我BF傾計咁簡單,係想搵佢解決需要……咁我就問BF會點回應個SP,佢話會用攰﹑唔得閒﹑冇mood等等理由推個SP。
聽到果一刻,我個心沉左一下…然後諗︰點解唔可以好斬釘截鐵,清脆俐落咁拒絕個SP?用埋啲攰﹑唔得閒之類既理由,其實係比緊啲今次唔得,下次可能ok既signal對方?定係佢想留返條尾?
講到呢到,我都懷疑自己係咪太小氣…我愛佢﹑著緊佢,但係因為呢件事,我很不是味兒。Sorry for 1999 實在不吐不快
Reply
你唔小氣 所有疑慮都完全正確
Reply
你BF唔知背住你
同SP玩過幾多次了
Reply
萬一同你分咗手都仲可以搵返個SP嘛 ?梗係要留尾
Reply
小9氣 Dodgy ....
Reply
咁都算係人之常情姐,始終人地都同個SP有兩年幾感情,至少都算係半個friend. 

同埋拍拖未必一世,SP KEEP得好既可以做SEX BUDDY,唔斷尾既做法好正常.
Reply
其實你唔係小氣。。。會擔心男朋友既人先係好男人。。可惜我同你一樣。都成日諗好多野
Reply
無病呻吟兼自身都係姣系列
Reply
叫你男友同 SP 講,我已經有lover 以後唔玩啦,同你男友講,唔同佢斷尾,就唔好掂我,如果佢揀SP 都唔揀你,就唔好做無謂既付出啦
Reply
Be frank to him about your concern
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人