Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
對哩個圈已經死心
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

用交友app相信已經係哩個圈識人嘅主要方法?但網絡世界真係好黑暗,有人會偷你張相(淨得樣)四周去呃人,而你根本就冇嘢可以做,警又報過(都知冇乜用,但起碼可以同人講我冇做過),又叫過app del咗個fake ac,但過一排又有,通通都冇用。哩樣已經煩咗我好耐。
之後,上年七月左右又整件受害人岀現,係咁想揾我尋仇,冇哂理性,一開始我都唔怪佢,因為佢都係畀人呃,但佢真係咬住我唔放。真係煩到想死。之後就算啦,都叫麻木咗,唔再用app,唔想再煩,但佢開始煩住我啲朋友,想套我啲資料。每日都生活喺壓力下,好似已經好耐冇開心過。
或者當日決定用app係我人生最錯嘅一件事,對哩個圈都已經完全死心,希望大家多啲留意網絡安全啦。
好想死
Reply
可以試下參加現實上,例如同志團體中識人
Reply
兜個圈話自己好靚仔比人偷圖?

不過好奇怪點解尐人會唔識分真假?
Reply
呢度都識到人架
Reply
其實我成日都唔明, 點為之「呢個圈」
呢個圈有幾大, 其實大家點去定義?
APP係唔係就係呢個圈既所有?
Reply
其實可以試吓係FB/IG慢慢認識 再約出黎行街食飯睇戲(唔好以SEX行先) 或者參與各種同志聚會/活動團體 自然就識到正常人 
APP充滿假相人 就算係真相都可能有其他假象 而且大多以FUN / SEX為主 自然比較黑暗
Reply
其實一約出來就知真假
Reply
見唔到真人都可以搞到對家要尋仇,我好好奇隔空可以呃到啲咩?
兩睇,對家有幾蠢,
莊家有幾叻。

結論:故事真實程度
Reply
(2018-07-07, 11:57 AM)皮爾斯 Wrote: 見唔到真人都可以搞到對家要尋仇,我好好奇隔空可以呃到啲咩?
兩睇,對家有幾蠢,
莊家有幾叻。

結論:故事真實程度
借錢?
Reply
 真人都未見過,都借錢俾佢。
對家腦子 ?或心腸有問題
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人