Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
遙不可及的男神
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說小弟我呢就做sales既,企足10+小時以上果種呢。
眾所周知啦,做sales隻腳啲肌肉成日好撚痠痛基本上係等閒事,但由於可能我好耐冇理佢既關係,日積月累之下,終於有日頂吾順而call sick。但當然你估我咁易就錯過呢個「假期」?我就把心一橫去做我想做好耐既事:按摩,實不相暪,早前見到有個post話Hugo Spa好得,又話果啲足球仔點樣正法,屌一於去試下佢,去緊途中,其實我不斷禱告「希望條足球仔係度啦」,咁人始終係膚淺既,我認我自己係喎哈哈!

終於去到間野門口,開門既係一個我諗一個拳頭可以打死幾個人既大隻佬 (雖然都好有型),可能我真係好撚心急,以致我一入房就問「我想問David今日係度嗎?」「佢係度啊,咦?fan屎喎專登黎搵佢,定你其實係佢啲兵呀?哈哈講笑咋」,唉我冇嬲,但我聽佢咁講完,感覺呢條仔應該都真係好多「fans」(6-pack + 鋼條身材喎,umm...正常啦?),而當我仲諗緊呢啲嘢時候,大隻佬就叫我入房等住其實我一路等,一路都好緊張,吾知佢係點既樣呢「咯咯…」,突如其來既敲門聲拉番我返黎「Hello,我係David」,damn
,omg,lol... 我當時見到佢,淨係諗到呢啲,呀仲有5個字:「樣靚身材正」!
因為佢一入黎就已經除衫,唉你叫我之後點忍啊男神?然後佢就叫我瞓上去啦&佢就開始落油同按啦 不過,同時間我都好理智咁講「David呀,我...我...想麻...麻煩你同我按多啲隻腳呀,份工成日企好痠痛」,「哦好呀,喂吾駛咁緊張喎,放鬆啲」,本來佢咁講完我就真係唔緊張 -- 但我想講佢之後同時間個心口壓落黎,立刻紅都面哂,都係嗰句啦:你叫我點放鬆呀男神?
平心而論,按功吾錯亦都夠力,至少我感覺到對腳啲肌肉係鬆咗。不過,要面對始終要面對,當佢同我講話要轉前面時候,其實我已經, 心諗咩形象都冇啦(小弟第一次所以比較care),個一刻,我知道自己忍唔住啦,喪摸果排6-pack朱古力,嘩你好結實呀!
HeHe方面只能夠講,男神果然係男神,我準備去沖涼嗰陣,乘機再摸多佢排6-pack幾下同攬住佢,實一實果隻 (係呀我係痴漢啦我認啦),「你...你而家...」「你想問我有冇拍拖?冇,但暫時冇對象,遲啲先諗啦」唉,都知冇行,男神一句落左我閘 -- 不過算啦,至少我試過呀嘛係咪??
David,我知自己係咩條件,不過我都諗通左,只要我下次、下下次甚或定時定候再黎按摩既時候都可以見到你就滿足啦,希望你都會係咁諗啦男神! (話口未完,打完呢篇文果陣已經掛住佢,我愛你呀BB豬!)
Reply
想知幾多錢
Reply
咁講法搞到我都想試下
Reply
搞到我心思思都想試下~我仲係處男黎架咋 
多多指教DAVID
Reply
好似真係幾正咁喎
Reply
想問下貴唔貴呀~
Reply
一切由按腳仔開始 Tongue
Reply
how much you gave him
Reply
一聽到男神就心思思想去搵下
Reply
6pack...需唔需要搵10pack?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人