Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
幫可愛弟弟O仔,介紹對象
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Wink 
識咗個可愛弟弟,瘦小,正太可愛小清新型,0仔。
But,佢喺廣州人,喺香港讀書,粵英均可。人好好,nice,乖乖型,唔亂約,真心搵男朋友。
因為佢唔中意本人,有冇唔亂真心嘅TOP中意呢類型。
有嘅話,可以PM我,或者留低聯繫方式。
Reply
ha ha, do you have any pic?
Reply

ha ha, do you have any pic?

of course. do you want to know him. his Wechat: xuetingvon

(2018-09-01, 11:09 AM)jeremy Wrote: ha ha, do you have any pic?

His wechat: xuetingvon
Reply
我中意但我係btm 好奇怪但我真係
Reply
或者你介紹吓佢用其他應用程式可能都會搵到但係都有好多變態佬
Reply
點解你咁好幫佢搵對象既?
系咪自己得唔到都想有個好男人照顧佢?? Blush
Reply
(2018-09-05, 11:48 AM)香港GAY仔 Wrote: 點解你咁好幫佢搵對象既?
系咪自己得唔到都想有個好男人照顧佢?? Blush

我幾中意佢,瘦,細細粒,又禮貌陽光你可愛,可惜,佢唔中意我,未睇睇有冇TOP仔中意呢類型咯,希望佢搵到好歸宿。

(2018-09-04, 09:53 AM)Andrewh Wrote: 或者你介紹吓佢用其他應用程式可能都會搵到但係都有好多變態佬

佢有嘎,用大陸BLUED咯,不過好似聽佢講單身幾耐,雖然佢唔中意我,但喺我想幫佢搵個好歸宿。
Reply
叫佢去旺角嗰度有一個人叫做David一定適合佢
Reply
佢係點可愛法?
Reply
哇正個盤 大把人要
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人