Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
唔洗再報警嘥心機
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我自問只係愛你,想保護你,無對你造過物理傷害,無正面有過衝突,你第一次報警我當你係俾我嘅狂愛嚇親,你第二次報警應該係受朋友唆使,到你第三次啲差人其實都認得我,問返同一樣嘅野,我答返同一樣嘅野,在警察眼中,我只係同你同一條路回家嘅普通人;在我眼中,我只係想遠遠望住你安全回家嘅過客,點解係你眼中會變左做我跟蹤你? 
我知,你已經識到我身邊嘅朋友,問過一些我以前做恐怖情人嘅過去,但我守左你7年,我有無真係害過你?無。我已經唔奢望同你有咩發展,只係想偶爾望下你對腳,偶爾送下你回家,偶爾裝下你好可愛咁行下停下捉精靈,好過份咩?
我其實大可以直接伏係你新屋門口,等你早更返工或者夜更收工同你講清楚,但我就係唔想破壞而家我地咁樣暗暗地我開心你又安心嘅關係所以我先係度講,我已經無再見你家人同無再去樓下食野,警你可以繼續報,但我提醒你係無用,除非你俾我真正接觸到你!
但就算你肯我都唔會,問心其實你都知,我係愛你所以唔會做啲令你唔舒服嘅事。唔好再嘥時間心機係我度啦,好好同新男朋友過日子吧,今次呢個同你外表性格各樣都好襯,我真心祝福呢個黑白配係你最後一個。
Reply
係咪之前守護天使新一章?
Reply
(2018-09-03, 04:32 PM)休威爾 Wrote: 係咪之前守護天使新一章?

有冇上集傳送門
Reply
(2018-09-03, 04:33 PM)羅伯特 Wrote:
(2018-09-03, 04:32 PM)休威爾 Wrote: 係咪之前守護天使新一章?

有冇上集傳送門

睇錯以為手天使
Reply
痴漢又嚟料
Reply
(2018-09-03, 04:34 PM)史帝華 Wrote: 痴漢又嚟料
又話愛佢所以唔會做啲令人唔舒服嘅嘢 但人地唔舒服到報晒警都仲要繼續滿足自己私慾 恐撚怖過Yuki
Reply
 係愛啊哈利
Reply
咩係愛阿 哈利?
Reply
低能兒無誤
邊個話傷害一定要係物理?!
你打得完呢編野就唔該讀一讀睇下自己點樣美化緊自己嘅變態行爲

不過同你講多都晒氣! 你有insight/自知之明嘅話一早就世界和平
Reply
贊成事主繼續報警,如果跟縱,同事話可以叫遊蕩罪。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人