Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
前方18+ 加粗口注意
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

以下純粹個人經歷,不針對任何人士。

正文開始
係rxxx.mxx.com到叫左隻韓鴨,本身早一日約左8:00,點知7:30話係Cwb 食緊野,要改8:20。頂你個肺最後8:45先出現。

等咁耐都等到燥燥地,一見到佢,第一眼覺得勁似大台個James Wong ,起碼有9成似,連身材都似。當下真係心心眼,仲有啲心跳加速。諗住等咁耐都抵。

好啦沖完涼,一出黎見佢除左衫。
嘩屌,正中韓國納米屌,毛都長過條J。
目測未硬得2cm。???

心諗可能冷氣大,凍得濟鳩縮,可能轉頭可以正常發揮啦。

咁啦一開始幫我按背按腳,之後擰返轉正面,望下個樣,都係咁靚仔,再望下條J,依舊咁納米??‍♂️。

反正要比錢,雖然細都放入口含試下啦,試下硬左會唔長返少少啦,仆你個街呀,硬左真係得嗰4cm。

當下真係冇撚曬癮,一心諗住叫隻鴨被人入嘅。屌你都插唔到入黎嘅,真係套都可以慳返。

屌唔到人都可比人屌下,佢老母佢又唔比人屌嘅。都唔知佢出黎賣咩身,點keep到客呀,大佬呀,有樣有身材冇撚用,學咩人賣身呀。

最後幫我打個飛機,出完算鳩數,比錢走人。

P.s.最近睇得杜汶澤多,歡迎用杜汶澤講野方式讀篇野出黎。

P.s.過兩日飛韓國,應該會再叫鴨,如果有人想睇先再打多篇。
Reply
屌你,玩仔緊係玩泰仔,韓仔出名靚仔但細Jer,玩泰仔就算佢唔係混血,都man,插到你high,插佢叫床又好勁!
Reply
James Wong load左陣都仲係得黃沾。。。
Reply
市場調查,韓仔幾錢Q?
Reply
有冇人屌過日仔
好想睇
Reply
korean nano jer, i think of someone[Image: 1f643.png]?
Reply
高汁
Reply
比較好奇幾錢
Reply
毛都長過j?
Reply
今次真係要講粗口
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人