Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
想向各位姐姐請教
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我男朋友171高60kg到,正常身材,但佢小弟size好驚人。因為我是180高0,佢開頭都一直話佢咁矮我咁多,一定唔夠我大,我一直都聽下就算。同佢第一次個陣,未除under(貼身boxer)見到扯個形已經好誇張,完全係平時睇tumblr個堆歐美人士咁款,一除左成條彈出來,含到含唔哂,最盡只含到一半。問題是,太大了,根本入唔到!試過用好多ky唔得,帶套唔帶套都試過,真係好想比佢入我,試下咁大係咩feel。每次都只可以幫佢手口了事,見佢都不太開心咁。想請教各位歐美卦姐姐,我該如何是好?
到了你們最緊張的位置,等佢訓著左扯哂度過,差不多長20cm粗6cm。
Reply
你一出聲就姐姐你覺得有經驗人士真係會show你咩
Reply
(2018-09-21, 03:31 PM)Genie Wrote: 你一出聲就姐姐你覺得有經驗人士真係會show你咩

姐姐唔好嬲
Reply
(2018-09-21, 03:33 PM)Cordelia Wrote:
(2018-09-21, 03:31 PM)Genie Wrote: 你一出聲就姐姐你覺得有經驗人士真係會show你咩

姐姐唔好嬲
笑左
Reply
姐姐別生氣
Reply
姐姐唔好嬲
Reply
姐姐好,唔好嬲豬啦~
Reply
分手
Reply
(2018-09-21, 03:41 PM)Hico Wrote: 分手

然後讓俾你?咁大你食唔食得曬
Reply
我相信你想問既個啲姐姐只會叫你分手讓比佢地
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人