Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
大叔控和犯賤的我
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

仲係讀緊大學嘅我,好喜歡叔叔類型,即係3-40幾歲左右,最近經line認識到兩個叔叔,一個係40歲外國人,另一個係29歲香港人。
(其實喜歡大叔同你喜歡花?無分別,人人都有喜歡不同類型而已。)
唉,兩個都極力追求我,又接放工、又送禮物。雖然唔名貴,但我真係好喜歡呢啲小恩小惠。29歲嗰個係好到知我放工攰,接我放工買按摩貼俾我。我真係好感動都對佢有好感,但我知道唔係我平時會選擇嘅另一半。
係嗰一兩個月裏,好開心,有搞過。佢追我嘅程度係我同佢講我地只可做朋友,唔會係情人,佢都繼續會對我好。
另一面,外國人唔係香港住,每一兩個月先返香港十日左右,佢係abc,好正,佢同我同一高度183,佢唱歌好好聽,大部分都好正,都幾喜歡我。不過俾我知道佢有同我朋友打,我真係好嬲,不過佢係主動話我知。仲有分支嘅係我朋友原來主動撩外國人!我朋友係嬲兩個人都喜歡我唔喜歡佢!
我諗左好諗,我係個好無安全感嘅人,怕將來會失望。
話雖如此,
我都係原諒外國人,因為我自己都有同香港人搞過,無資格話佢。朋友都話外國人係外國可能有sp又話佢以前周圍撩,我都去佢身邊。
真心同自己真係好撚犯賤,有人對我好,但我都唔揀。
只不過想分享呢個故事,無特別嘅主旨。
Reply
你果個咩朋友黎
Reply
好on9 
Reply
我係叔叔
Reply
(2018-09-26, 06:04 AM)NamNam Will Wrote: 我係叔叔

你的確係叔叔
Reply
又廿幾就叔叔,邊間U收左你咁慘
Reply
On9
咁都叫叔,我都係啦
Reply
29就叫人阿叔,你都無乜家教
Reply
小朋友 
一日未過35都仲未算係叔架
係男人既最佳食用期
Reply
 29歲叔叔 [Image: 1f602.png]?樓主9歲?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人