Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
嘗試搵一個人
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

雖然機會係好渺茫,但我都想試下係到發文,叫做有個機會

唔記得2015年定16年,大概係5月下旬,
你平日每朝在7點8左右會落到黃大仙地鐵站,固定係某一個車門等待
你著西裝,目測175以上,戴眼鏡,身型中等,有點肉但不肥
比我感覺有d似係做會計
你應該係要過海返工,因為我個時做野係尖沙咀就要出站,你未落車

個一段日子,好似只係兩個星期以內,每日返工都帶住期待既心情去地鐵站
見到你個時,心裡面總會有d甜蜜既感覺,但我只係不知所措咁對住手機同聽歌
我記得最後一次見到你,一齊等緊地鐵個時,我嘗試對住安全門望一望你既reflection微笑一下
見到當時你都好似有略略微笑一下,希望唔係我諗多左
但係有一次,有一個位確係令我諗多左,係旺角落車個時,你係好近個門口,當時我企係你後面,中間隔住條柱
但你等人落曬車,甚至到係後面既我要落車,你先跟住落,呢個真係印象深刻

我辭左工之後再冇乜機會係個段時間落地鐵站,之後都冇再見到你
但直到依家我都仲好期待你既出現,雖然我已經唔係咁記得你個樣
如果再一次見到你,我相信我會感動落淚
奈何,自卑既我實在冇勇氣主動展開一段關係

以上唔係老作,完全係個人既一個真實既小故事,遺憾既故事........
真係好想再見到呢個人
我只想係借個位,路人們當睇左篇廢文,感謝收看?‍♂️
Reply
係喎 勁牙 點解既
Reply
j緊 j緊 j緊
Reply
睇到我要打j
Reply
呢篇文章真心精彩
Reply
nice wow,add oil
Reply
add oil add oil,
Reply
maybe it is me
Reply
係我啦 點會係你
Reply
試下搵李笨ok?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人