Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
終於明白點解Ringo 甘紅
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

之前聽朋友講Ringo 按得好而且係天菜級,我一直心思思想book
但因為小弟未試過按摩所以一直都係得個諗字
可能因為早左幾日book, 所以我又唔覺得Ringo 難book
Reception同我講佢紅牌所以出面收$600 小費另外比Ringo
本身都驚呃錢但系發現其實好值

我一去到kindo 就係門口撞到個好正既男仔
我個時仲好期待佢係咪就係ringo我一邊沖涼一邊緊張幻想佢就係ringo
因為佢同網上面既形容都中左九成 所以我都估係佢嫁啦!

等左一陣佢就入來,原來真係佢!
個日太熱佢赤裸上身幫我按開心到我呢!
我趴係床度 我緊張到爆唔敢掂到佢 同埋佢初初cool cool地好遙不可及甘
之後佢企係我卜前面幫我按肩同背 我就偷偷地摸下佢大脾 好粗癲左好型!
之後我輕輕咁偷望佢 身材好好!
之後都唔講咁多 做得好好 我好難忘
佢仲話佢真係返得少 所以早book係好既
我無論比佢按定同佢傾計都好開心 望落好cool但個人好nice
同埋好安全 好似都係佢賣點之一XD
比左好多tips佢 因為希望佢都會覺得我係個好客下次繼續咁落力啦!
Reply
我去多幾次發現同佢談天已經好開心,聽得出佢好有學識
依幾次搵佢都係同佢談天多,同其他師傅感覺好唔同,好特別的體驗!
Reply
我都覺得佢好特別!
Reply
佢收 幾錢
Reply
好衰,搞到我聽日卜ringo
Reply
有冇人試左比報告
Reply
我都想知呀 好似好正
Reply
好粗癲左好型 Heart Heart
Reply
我都想book ringo
但係堅難book
Reply
係好難book, 我都book左幾次
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人