Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
一個愛穿校服的男校1仔,搵同學傾下計 =)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

又到換夏季校服的時間了

白校衫白校衫加白襪的我

想同樣找中學同學一起分享一下'

傾個人興趣、學校funny things與horny things也可以的 =)

我只想結識中學同學,如你亦是的話請add我

<小檔案>

興趣:閱讀、游泳、踏單車、遠足、聽音樂

服飾:smart causal 與我自己的校服 =)
Reply
18, f6男同學 171高小小fat

隔住校服打好正

我地係白校衫灰校褲

傾乜都得但係唔係成日上

興趣:   校服,  閱讀,  上堂打, 廁格打, 後樓梯

做個fd吧
Reply
哈哈不錯
Reply
加我Line 123oooop 中四學生
Reply
好身材好跟年輕
Reply
谢谢楼主分享
Reply
我都係中學生呀 想識樓主
Reply
制服誘惑正呀
Reply
Piaras dateline=' Wrote: 又到換夏季校服的時間了

白校衫白校衫加白襪的我

傾個人興趣、學校funny things與horny things也可以的 =)

<小檔案>

Piaras dateline=' Wrote: 又到換夏季校服的時間了

白校衫白校衫加白襪的我

<小檔案>

白校衫白校衫加白襪的我

<小檔案>

Reply
Add me phone 66767461
TG: @ttc_ss
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人