Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
第一次ons就中招....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

今次真係大L鑊
早排去個frd party飲醉左
同在場唔知邊個ons左
之後唔舒服去睇醫生
就發現hiv中招 而家點算好?
Reply
冇做安全措施就抵你死啦, 冇得點, 食藥囉
Reply
(2020-12-07, 04:06 AM)KinKinSoIN Wrote: 今次真係大L鑊
早排去個frd party飲醉左
同在場唔知邊個ons左
之後唔舒服去睇醫生
就發現hiv中招 而家點算好?

無用套?
Reply
(2020-12-08, 08:21 AM)NeeeeMoooo Wrote: 冇做安全措施就抵你死啦, 冇得點, 食藥囉
我問過幾個frd佢地都話
一日要食成幾廿隻藥 又大粒
仲話副作用好勁搞到晚晚食唔好瞓唔好
一個ons就搞到我下半生都要咁....
Reply
(2020-12-09, 06:38 AM)KinKinSoIN Wrote:
(2020-12-08, 08:21 AM)NeeeeMoooo Wrote: 冇做安全措施就抵你死啦, 冇得點, 食藥囉

鬼叫你唔足安全咩Dodgy? 我個朋友轉左食9883好d嫁
Reply
(2020-12-10, 05:05 AM)GatterRobo Wrote:
(2020-12-09, 06:38 AM)KinKinSoIN Wrote:

鬼叫你唔足安全咩Dodgy? 我個朋友轉左食9883好d嫁
9仔真係副作用少好多,又細粒D易吞好多,一日淨係食一粒
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人