Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
淺談尖沙嘴V字頭SPA
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

V字頭SPA系尖沙嘴都算系有D名氣,系加拿芬道附近,廢話5講先講下技師

HANG,算系E間SPA多人叫既技師,按得還可以,我覺得HANG技巧系有既,不過就無咩力水,叫大力少少就大力幾分鐘,然後又回到基本步,身材都算系SLIM,5夠大隻,我個人中意D大大隻既師傅,呵呵呵,又5可以話佢差,但系你話好呢?我又覺得未至於話好好,中規中矩,不過如果你話比相同價格,我可以有更好選擇.

cheung,佢比HANG大隻,我試過2次,2次都還可以,事關吾知點解硬系同佢無咩CONNECTION,你知啦,按摩同被按摩都好著重個FEELING,我一向都係果句,你夠大隻我吾理你,但系佢又未到果個點,按得同HANG差不多,力水足,但系就少左交流,吾知系米我吾岩佢FEEL,感覺有D怪怪地,CP值50/100,大家自己看著辦.

我只系去過V字頭3次,都系貪佢當時就我翻工,我都好耐無再去,其實系尖沙嘴E間野都算偏偏地,吾近MTR,我個人5系好睇好佢長做

下次再有評論,第一時間發布~~ Sleepy
Reply
Vegas我去過...個前台服務麻麻地...
D房既冷氣勁嘈....又局
Reply
thanks for sharing !!!
Reply
thanks
開頭仲諗住試下
Reply
Smilethx 未去過
Reply
thanks 未去過
Reply
有邊個技師應該要試 Tongue
Reply
不如再講多D
Reply
不如去Hugo或者kindo仲好啦。。。。。。。。
Reply
Thanks, but I think K and H are much more better. The massuers are younger
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人