Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
尖咀新場分享
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Star 
今日同個fd傾開有無d咩野新場啦,就見到d Ching話尖咀開左間新ge Spa 叫Hugo Spa
咁好啦,下晝食完飯上到去,見到佢地個場。。。大到呢
咁見d Ching 話多大隻小鮮肉,其實我又5係完全鐘意喱一類,相反我鐘意啲得意細粒ge。咁我都預左會係大隻架啦
點不知原來佢地都有CFU係細細粒,黑黑實實架喎
到正題,第一part 不過不失啦~仲有好大進歩ge空間
第二part 就,hea hea 頭頭我都諗住無可能啪啪啪架啦~點知喱個CFU仔竟然得!之后個d 5講啦,自行腦補。
最后問佢叫咩,佢話叫Teddy!哈哈,竟然叫泰迪~真係好得意
會再揾番佢!估5到一個大隻小鮮肉ge場會有啲瘦瘦地細細粒ge師傅!so good
Reply
咦?佢地會請喱類師傅架~真係估佢地5到喎~btw多一類師傅就可以多一類揀~下次我試下先~
聽啲Ching話alex都係怕怕羞羞~一於下次試下4手先
Reply
(2017-11-06, 12:28 PM)kaito2769 Wrote: 咦?佢地會請喱類師傅架~真係估佢地5到喎~btw多一類師傅就可以多一類揀~下次我試下先~

alex 我之前揾過佢 可以一試
BTW alex個名都係迪迪尼
Reply
我今天去了尖沙咀的Hugo Spa,選擇了Package C。
洗澡後,怎料有一位年輕的帥氣技師進來,真是喜出望外!
他皮膚白白的,笑起來還有一個酒窩。
估不到這位技師一開始按時,太大力了;我知會了技師,他知道我有點痛便放輕力度。
之後按得舒服到睡著了,平時按摩時睡不了。太爽了!
另外,骨膠原保濕療程值得推介,真是滋潤到回家。
最後,我給予技師小費500元正。
希望Hugo Spa可以提供衣架,可以掛衣服。
Reply
(2017-11-06, 12:31 PM)Erhard Wrote:
(2017-11-06, 12:28 PM)kaito2769 Wrote: 咦?佢地會請喱類師傅架~真係估佢地5到喎~btw多一類師傅就可以多一類揀~下次我試下先~

alex 我之前揾過佢 可以一試
BTW alex個名都係迪迪尼

咦?你5講真係無為以喎,哈哈。
但Ching丫?Douglas佢係Swim fit?黑黑實實,細細粒?如果係等我揾下佢先~♡^▽^♡
Reply
Denny dateline=' Wrote: 我今天去了尖沙咀的Hugo Spa,選擇了Package C。
估不到這位技師一開始按時,太大力了;我知會了技師,他知道我有點痛便放輕力度。

500都值回票價啦 Smile
Reply
明日夢 dateline=' Wrote:
Denny dateline=' Wrote: 我今天去了尖沙咀的Hugo Spa,選擇了Package C。

500都值回票價啦

GAY SPA按摩來說,的確享受喜出望外
Reply

真系咁爽?
技師叫咩名?
搵日試試先...
Reply
RyanC dateline=' Wrote:

真系咁爽?
技師叫咩名?
搵日試試先...

技師的名字是 Eddy
Reply
Ching 可以都小弟去試嗎?小弟怕羞
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人