Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【有圖】2名青年港鐵車廂公然摸下體 疑有生理反應
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

[url=hkmenspa.com][Image: _2018060415251432062.jpg][/url] 社交網站Facebook上流傳一段片段,見到2名年輕男子在一列港鐵車廂内嬉鬧,其中1人更涉嫌用手撫摸對方的褲襠,對方下體部位更懷疑有生理反應。不雅行徑令網民譁然,直指「太大膽了」。

網上流傳一段約6秒鐘的短片,見到在一列相信是觀塘線的列車上,2名年約十多、二十歲男子面對面站在一邊車門旁嬉鬧,其中白色上衣男子伸出手觸碰綠色上衣男子的短褲,綠衣男子雖然伸手欲拒但未有明顯制止,白衣男更向附近望一望,然後才停止。而被觸碰的綠衣男子則擰頭望向車門,背對車廂通道。

行為被其他乘客拍下放上網。雖然2名男子是否有同性關係不得而知,但在眾多乘客在場下,仍然有所舉動,2人的大膽令不少網民驚訝,「太大膽了」,「依家啲00後真係咩都做得出」,更有網民開玩笑指「癡漢電影可能看太多」。

根據港鐵附例,任何人於鐵路處所之上,不論何時不得使用任何威脅性、粗穢、淫褻或使人反感的言語或鬧事、行為不檢、行為不雅或作出使人反感的行為,否則一經檢控,最高罰款5000元。

[Image: _2018060415251241670.jpg]

#00後的男男愛撫
Reply
both not handsome Idea
Reply
(2018-06-06, 09:05 PM)Jake Li Wrote: both not handsome Idea
打左格仔你都知唔靚仔
Reply
哇啊,玩到甘激啊,係車到甘楊既
Reply
玩到比人影上新聞,好激
Reply
我應該唔敢甘做太明顯了
Reply
呢個真係太誇張啦
Reply
咁又真係幾刺激嘅
Reply
摸下姐 又唔係有咩大不了 小題大做
Reply
(2018-06-07, 11:27 AM)TheCure Wrote: 咁又真係幾刺激嘅

佢地兩個咪刺激囉, 啲乘客咪睇唔過眼囉
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人