Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Sporty仔仔想被人包養/做PTBF
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

如題
21/176/60/10
Good look 可以可愛可以好Cool
唔夠錢洗(練肌肉都要錢)所以想搵下包養/PTBF
主力係同你出街,好似當你男朋友咁,(按月計)
詳細嘅可以PM Line搵我 再傾下~
Line:love_and_joy
(唔係鴨 PTBF同鴨係兩樣嘢 想扑嘢建議搵鴨會好啲)
Reply
Upppppppppppp
Reply
Upppppppppppp Upppppppppppp
Reply

Reply
Reply
line: bb_blowj
Reply
2021-06-17, 05:21 PM
Reply
白痴仔。。自我製造市場,你冇做gym... 憑咩收咁貴?
我都係幫襯返大場好過喇。。。。

大家小心呢個人,睇路
Reply
消費者有權選擇嘅,
睇我朋友嘅line 對話紀錄,
呢個樓主,
人地唔幫襯佢就叫人fuck off...

啲個體戶做野真係冇保證,
所以去返spa 公司好好多
Reply
笑死
本身已經講到明呢個服務唔包搞嘢,係咪睇唔明?
你要搞嘢嘅話咪收貴啲囉,而且都有好多客仔肯幫襯架喎。
本身唔諗住幫襯仲要問勁多嘢,又話自己後生靚仔可唔可以平啲
咁無論係邊個都係收一樣價錢嫁啦
況且無啦啦又話要搞嘢,呢度一早已經講到明扑嘢搵鴨會好啲,自己唔睇清楚我點解冇權講Fuck Off?

開咁多個AC然後話自己朋友,都幾好笑架喎
好心你啦 廿幾歲成熟啲好無?試下睇清楚啲字??

我有好多老公仔做客人,而且大家都話鍾意我嘅服務
原本就咁出街同食飯正常就只係3~6字頭,係你自己精蟲上腦又話要攪嘢又話盛
你講得啱啊 消費者有權選擇,咁我都有權選擇接定係唔接,而亦好多消費者都鍾意我服務喎~

價錢點開,係自己定
就好似Angus_881閣下喺度搵所謂嘅「正當職業」
你價錢開得少嘅話又會唔會俾人喺留言度屌?
自己入間舖頭不斷問,本身已經差唔多Full book 仲喺度問
然後就哂時間話「不了 去其他大場好過」
你要去自己去囉,咁洗唔洗同我講?我想聽?
咁講句「Fuck off」就要喊晒口同人講都幾可悲
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人