Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
點解Gay Spa禁多大專仔仔下海? 月入3萬輕鬆工,養車養女 嘜都夠。
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Photo 
[Image: lQBpK78]

好多時候我都問自己, 到底呢個時勢係人搵工定工搵人。
明明我就等錢洗,想搵工番; 偏偏我搵ge 工都無回音,(已經唔係高要求, 10小時, 每星期放1日, 月入萬6-萬8)

但依家呢份 平平穩穩, 月月袋3萬, 係份工搵到我的。

見工心路歷程

無經驗, 對男人無興趣點做啊? 

最開頭我面試都好驚青, 一入到房個經理就叫我面向下扒低。我心諗今次PK鳥,唔係要比人吉牙???     Idea Idea 
我話下,唔好啦。 做咩啊?   
原來個經理話見到我縮膊,係肌肉勞損。幫我鬆一鬆。 下鬼死

之後我地,邊按邊傾。
講左D關於我GE事,同埋我想搵萬8一個月 ,
想買車 yo 女, 想去旅行,想同朋友去5星級酒店staycation) 
..
....

........講下講下,我就見成左喇
________________________________________________________________________________________________

按按下,比人摸pat pat
GAY 佬其實唔係想像中感..................

最初我幫佢按摩個大腿,佢問我可唔可以摸下我小腿。
感我又無咩所謂,咪由佢lo 
feel到一隻熊厚溫暖 ge手掌係我小腿大腿之間來回。

之後到我幫佢按肩果時,佢雙手由大腿掃上我平時用泥坐GE 部位。
哇,果野真係忍唔住, 下面開始興興地。 
然後之後GE事好自然感發生左。
....(PS 無搞野)
Reply
係就係後生令仔 , 青春無敵。
但係按功麻麻
Reply
好似幾好揾
Reply
我覺得真係唔錯囉~
Reply
@@
點解份工唔搵我 Sad
做銀行counter 仔,人工好奀奀豬。 Sad(((((((
D客又麻Q煩,係又投訢唔係又投訢。
Reply
中途轉基.......
Reply
有無D客好令仔嫁?
Reply
咁覺得咩都試下先對得住自己嘅人生?
Reply
哇 請唔請人?
地盤工成日受氣,又比工頭食人血饅頭。
Reply
(2021-06-29, 04:43 AM)同志三分親 Wrote: 有無D客好令仔嫁?

得做你個客咪有lo
Big Grin Big Grin 講笑
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人