Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
點解現時多咗咁多廣告帖?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Sad 
現時近乎日日有人開新Account之後不停貼英文廣告,個個區都有,簡直係擾人清夢Angry

請問IT主任GM2可否處理一下註冊系統、加強驗證電郵、使用「我不是機械人」等等,無謂因廣告洗版妨礙大家閱讀Dodgy。謝謝!

我係水象星座,你呢?Tongue
Reply
(2021-09-01, 01:36 PM)水象仔 Wrote: 現時近乎日日有人開新Account之後不停貼英文廣告,個個區都有,簡直係擾人清夢Angry

請問IT主任GM2可否處理一下註冊系統、加強驗證電郵、使用「我不是機械人」等等,無謂因廣告洗版妨礙大家閱讀Dodgy。謝謝!

最近,有很多SPAM在網絡上很活躍。
我們已收到部分會員的報告。
現在,本網站處理中
Reply
(2021-09-03, 11:15 AM)admin Wrote:
(2021-09-01, 01:36 PM)水象仔 Wrote: 現時近乎日日有人開新Account之後不停貼英文廣告,個個區都有,簡直係擾人清夢Angry

最近,有很多SPAM在網絡上很活躍。
我們已收到部分會員的報告。
現在,本網站處理中

鴨嘴獸你唔識處理?
Reply
Admin:

雖然「經過網站管理層的一系列處理,最近半年的大部份由外地發送之垃圾及違規廣告訊息,已經被刪除」,但係以下區域仲有唔少漏網之魚Dodgy

男生交友區:介乎8月16日09:57至9月2日10:38
直男/Bi仔區:介乎8月18日16:31至9月6日09:39
按摩專區:全數9月2日文章

請快手刪文,先謝。

我係水象星座,你呢?Tongue
Reply
(2021-10-18, 10:52 AM)水象仔 Wrote: Admin:

雖然「經過網站管理層的一系列處理,最近半年的大部份由外地發送之垃圾及違規廣告訊息,已經被刪除」,但係以下區域仲有唔少漏網之魚Dodgy

男生交友區:介乎8月16日09:57至9月2日10:38
直男/Bi仔區:介乎8月18日16:31至9月6日09:39
按摩專區:全數9月2日文章

請快手刪文,先謝。

已刪除,謝謝回報。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人