Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Kindo Get10又有新驚喜!!!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

呢排做野好忙 晚晚收工都好夜,做到成身緊晒。前幾日突然收到Kindo send俾我既whatsapp訊息,話俾我知佢地最近推出左個泉水精華保濕既按摩美容療程,而且仲搬左新鋪,宜家叫KINDO GET10。諗返起原來我已經幾個月冇去過KINDO按摩。我聽落幾吸引,因為最近踏入秋冬時節,皮膚變得好乾燥,而且做野做到周身攰,呢個療程真係一舉兩得呀!! 所以今日襯有日假期就去左Kindo。
我下午時間去到,因為貪果陣時應該冇咩客人唔洗等好耐。記得以前都係夜晚去,真係會好多客人嫁,有時可能要等。1入到去,前台居然會記得我,真係覺得好開心,佢好NICE,問下我點解呢排少左過黎呀? 介紹下新款既按摩美容服務,又介紹新既技師俾我,HAHA 咁我梗係相信佢既眼光啦。
個新技師叫Franky,高高大大又靚仔,而且仲好FIT!真係冇介紹錯!! 不過可能係新手啦,按摩既手勢麻麻地啦,不過態度好認真,不過我覺得呢度有好多高質素既技師例如VITO, Jason咁 而且不時有新血加入,而且外形都好好!! 所以就算覺得按得麻麻,最緊要係人既質素同埋新鮮感。
按完摩之後,Franky就開始幫我做保濕療程,佢先放一塊眼膜係我眼上,即時FEEL到對眼有暖笠笠既感覺,好舒服,對眼睛疲勞好有效!! 原來呢個泉水精華係用日本溫泉水既精華而成,充滿天然礦物,對皮膚鎖水有好大幫助。做完之後仲有骨腸原面膜膊面,成個療程做完之後覺得成個人都精神左而且皮膚緊緻左。下次各位師兄去都可以試下呢個按摩美容療程嫁,而且最後仲可以...... 哈哈 唔講咁仔細喇 。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Messages In This Thread
Kindo Get10又有新驚喜!!! - by OPM - 2016-11-13, 02:11 PM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by besad - 2016-11-16, 02:27 PM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by Daleyson - 2016-11-18, 06:50 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by FtheF - 2016-11-19, 02:38 PM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by MAYI - 2016-11-16, 03:24 PM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by sadevil - 2016-11-16, 03:27 PM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by dryky - 2016-11-20, 06:58 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by satuoshi - 2016-12-22, 07:03 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by fevaaato - 2017-01-21, 08:52 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by Hornyboyhk - 2017-02-12, 01:57 PM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by kilogram - 2017-02-15, 11:07 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by WloveM - 2017-02-16, 06:44 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by gay1069 - 2017-05-10, 05:41 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by 講鬼故 - 2017-05-10, 05:59 AM
RE: Kindo Get10又有新驚喜!!! - by Jonny220 - 2017-05-24, 01:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人