Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
旺角K字頭SPA遊記
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Heart 
講開K字頭SPA,大家都知邊間---------------------K?N?O  CENTER

今日更新3位技師

上個星期五晚上去,BOOK翻之前食過既HELDON Tongue ,服務依然系咁好,HELDON雖然就5系話好大隻,但系有一樣系無得彈,就系按摩技巧!!!
我都算去過好多香港本地SPA,都叫系骨齡比較資深,HELDON系我次次去完都有驚喜,按既力度同穴位都系恰到好處,個人白白淨淨總括來說,HELDON絕對系值得一試,無不過HELDON年紀偏細,好似得19定20,大家注意下,因為5系個個都好嫩口菜

身為一個MAN Blush 的男人,我都幾大需求,我大概一個月都去20次SPA,大多都系K?N?O,有一個技師我一個月點都要YO兩次,
RAYNE,大家都知亞州人呢,體型就普遍都細,RAYNE我第一次試果陣真系比佢嚇一嚇,果陣按緊背,兩隻手按完全FEEL到個份量,RAYNE人呢就大大份,FIT,按摩都5錯,但系我次次揾佢都系難忘佢的BODY,個ENDING都好好大家可以PM我問

最後介紹埋,Jo, 我真系無咩好講,一個字正!!!兩個字好正!!!佢個樣系我初戀個樣,真系好好樣,高大目測182CM,韓仔FEEL,推油有一手
但老實講,我訓系到望佢一個鐘都制,,Jo系好全面既技師,夠力,大隻,好樣,初戀,唉.......真系好回味,缺點都有既,就系難BOOK同技巧少D,可能
我5夠靓仔  Sick  ,但系大家真系可以試下.

大家如果多D支持小弟,大大會再更新 Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
Heart 哇,仲有無多D,我都去得多SPA,介紹多幾件正野食下得5得 Heart
Reply
(2016-07-16, 11:40 AM)專插人夫 Wrote: Heart 哇,仲有無多D,我都去得多SPA,介紹多幾件正野食下得5得 Heart

你食曬樓主5洗食啦 Big Grin
Reply
(2016-07-16, 11:40 AM)專插人夫 Wrote: Heart 哇,仲有無多D,我都去得多SPA,介紹多幾件正野食下得5得 Heart
你個名....我相信你會LIKE HELDEN, Smile))))
Reply
KINDO有時真系太多人去,D技師好難BOOK,不過我個人都鐘意去KINDO,要大隻有大隻,要爆肌有爆肌
Reply
樓主,我又5信有人條野大得過我,我18CM 又粗又肥,PM我????
Reply
(2016-07-16, 11:45 AM)大屌弟弟 Wrote: 樓主,我又5信有人條野大得過我,我18CM 又粗又肥,PM我????
PM左 Cool
Reply
THX FOR SHARING
Reply
聽聞Jo同Lawrence都係打籃球的,所以骨架橫同埋夠高
Reply
(2016-07-25, 12:23 PM)肉食男 Wrote: 聽聞Jo同Lawrence都係打籃球的,所以骨架橫同埋夠高
好想同柏林Lawrence瘋狂打籃球
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人