Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
第一次去按摩,見到大隻仔赤條條
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

这店真心不错,上次去了便宜不在话下,前台有礼,仔仔帅,就是感觉店里有点暗,不过无伤大雅,呵呵
Reply
Rayne 真心5錯 靚仔 有身材 玩得夠放 hehe Big Grin

下次去試埋其他新人先
Reply
我试过Pasco喇!刚刚从深圳湾那边过关,Pasco同Vito四手合作好好牙! Big Grin Big Grin
Vito带住新人大只仔Pasco去完成个疗程,几爽噶 Tongue Tongue
Reply
(2017-01-11, 10:46 AM)besad Wrote: Rayne 真心5錯 靚仔 有身材 玩得夠放 hehe Big Grin

下次去試埋其他新人先

上次同fd 一齊去 reception 介紹rayne俾我
rayne 鋼條型身材 有six packs 按得好好 而且好岩傾 最後happy ending 仲一齊爆發 Big Grin
我個fd比carson按 佢身材好好 都有six packs 而且好風趣幽默 氹得我個fd好開心
Reply
(2017-01-11, 10:55 AM)广州糯米仔 Wrote: 我试过Pasco喇!刚刚从深圳湾那边过关,Pasco同Vito四手合作好好牙! Big Grin Big Grin
Vito带住新人大只仔Pasco去完成个疗程,几爽噶 Tongue Tongue

老乡阿,我住天河那边,一起出来三五瓶?
Reply
(2017-01-11, 11:06 AM)愛不晚 Wrote:
(2017-01-11, 10:55 AM)广州糯米仔 Wrote: 我试过Pasco喇!刚刚从深圳湾那边过关,Pasco同Vito四手合作好好牙! Big Grin Big Grin

老乡阿,我住天河那边,一起出来三五瓶?

我住越秀,天河那边酒店区也有几个上门按摩中介公司的,不过只限上门 Sad
Reply
(2017-01-10, 12:26 PM)YSLL Wrote:
(2017-01-10, 12:12 PM)WloveM Wrote: Kindo 啲技師質素一向唔錯 咁多間man spa黎講可以話數一數二 不過上次試過個叫Iman 就認真麻麻 reception sell佢 cute student type 但老實講佢冇樣冇身材 而且又唔係按得好 好掃興

之後試過 Jade 個樣係好過 Kim 少少 不過按得hea 仲要唔足鐘 happy ending又好保守

我鍾意啲可愛type 後生嘅 有冇c hing有好介紹呀?

C hing 可以試下新人 travis 雖然按功仲有改善空間 畢竟佢仲係新人
但係佢個人工作態度好好 外表靚 會講嘢氹你開心 而且成日笑 同佢傾計好開心

另外 你可以試下 carson rayne lawrence呢啲 有保證

travis 好難BOOK 前幾日BOOK 5到,聽日又BOOK 5到,好似好搶手
Reply
前天從台灣來香港 聽香港朋友說 kindo的男生不錯 , 哇靠, 果然都小鮮肉喔! 那個技師的名字 我忘了 英文不太好 光看臉蛋和身材 已經叫我非常興奮囉 還可以邊按摩 邊摸他 Big Grin 不錯的經驗
Reply
以前去过忘了那小鲜肉啥名字,看到记得了,小carson,他真的好正点 真的是谈笑风生,腹肌胸肌也不错看,那话儿也是棒棒的唷
Reply
(2017-01-11, 11:11 AM)DDDR Wrote:
(2017-01-10, 12:26 PM)YSLL Wrote:
(2017-01-10, 12:12 PM)WloveM Wrote: Kindo 啲技師質素一向唔錯 咁多間man spa黎講可以話數一數二 不過上次試過個叫Iman 就認真麻麻 reception sell佢 cute student type 但老實講佢冇樣冇身材 而且又唔係按得好 好掃興

之後試過 Jade 個樣係好過 Kim 少少 不過按得hea 仲要唔足鐘 happy ending又好保守

我鍾意啲可愛type 後生嘅 有冇c hing有好介紹呀?

C hing 可以試下新人 travis 雖然按功仲有改善空間 畢竟佢仲係新人
但係佢個人工作態度好好 外表靚 會講嘢氹你開心 而且成日笑 同佢傾計好開心

另外 你可以試下 carson rayne lawrence呢啲 有保證

travis 好難BOOK 前幾日BOOK 5到,聽日又BOOK 5到,好似好搶手

人好係難book d
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人