Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
尖沙咀spa 遊記
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

返工成日都好攰 按摩係我放假同放工嘅樂趣 好鍾意去man spa

因為有得按 又有得玩Smile

去過尖沙咀2間spa 第1間 T字頭 T spa 師傅嘅類型唔算太多 主要是gym fit 類 身材唔錯 整體質素都可以 不過年紀就偏大少少 30歲左右 後生到 10幾20歲嘅師傅唔多 員工嘅服務態度唔錯 前台友善 師傅有禮貌 但係按摩手勢就麻麻地 按得唔到位 同埋用死力 上次比個師傅按到我個背好痛 好彩冇咩事, 聽返reception講 果個師傅係新人, 最後比左個discount我 咁算啦 下次要搵返啲有經驗嘅技師

另外1間 V字頭 係spa界都有啲名氣 我好耐以前成日去 因為轉左工作地方 宜家冇咩點去 近排去返感覺大不如前 我講緊嘅係技師質素, 以前都會有幾個唔錯嘅技師 好似hang咁 唔知係咪轉左手 本身好果啲技師走左 請唔返啲質素高嘅技師 happy ending 都唔係咁想同佢做 囧 前台都唔同左人 態度冇以前果個好
好嘅係 設施有翻新到 換左啲新嘅按摩床 冷氣換左 靜左好多

唔知各位c hing有冇啲咩經驗呢?
Reply
试过有一家A字头的, 在厚福街....他们没有独立浴室, 而且仔也不是那么好
Reply
(2017-01-12, 07:21 AM)龙大哥 Wrote: 试过有一家A字头的, 在厚福街....他们没有独立浴室, 而且仔也不是那么好

呢間咪搞,舊酒新瓶 Angel
Reply
曾經有間SP幾好,不過現在沒落了.. Cry
Reply
宜家好多spa 都做得冇以前咁好啦 主因都係技師流失同質素下降
Reply
Quote:'fevaaato' pid='126012' dateline='1484988544'
Quote:宜家好多spa 都做得冇以前咁好啦 主因都係技師流失同質素下降

第1 人會老,技師老左自己少左吸引力 
加上難請人。 質素好快衰退
Reply
其實2個spa 都係麻麻
Reply
價錢都唔平 不如返大陸按
Reply
唔。。 好彩冇去過
Reply
Thx u for sharing , 朋友都同我講過麻麻地
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人