Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
緣分自己把握,錯過就沒有了
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2017-02-28, 08:21 AM)WloveM Wrote: 緣分自己把握,錯過就沒有了
希望搵到既係得意,傻下傻下既FD![/color]
希望既係""會出黎見"",吾做網絡朋友
自問自己健談,樣吾差,正常男仔,夠Man個人背景條件吾差
不過最好低過30歲,有做運動 跑步游水 做gym
你覺得以上我既條件岩你或中左我想要既條件[font]'[/font]
就PM Line俾我啦,我會加你架啦

add me on wechat jackyim0127. love to meet u and chat with u. Smile
Reply
唔知我同你有冇呢
Reply
(2017-02-28, 08:21 AM)WloveM Wrote: 緣分自己把握,錯過就沒有了
希望搵到既係得意,傻下傻下既FD![/color]
希望既係""會出黎見"",吾做網絡朋友
自問自己健談,樣吾差,正常男仔,夠Man個人背景條件吾差
不過最好低過30歲,有做運動 跑步游水 做gym
你覺得以上我既條件岩你或中左我想要既條件[font]'[/font]
就PM Line俾我啦,我會加你架啦

Add me jackyim127 or wechat me jackyim0127. love to chat with you Smile hope to hear from you soon
Reply
講得幾岩既,大家加油la
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人