Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
港鐵裸男如果係個0仔,其實幾抵屌!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

網上流傳多張照片,指一名全裸青年頭戴耳機,於金鐘站低頭乘搭港鐵,期間有職員上車協助。港鐵發言人確認事件,指晚上約7時收到尖沙咀乘客通知有人裸露身體,並發現該名乘客登上前往金鐘站的列車,其後職員於金鐘站陪同其上車,同時報警,警方終在北角站把他帶走。
警方於7時12分收到報案,經初步調查後,懷疑其精神有問題,相信事件不涉及刑事成分,將案件列為「發現懷疑精神有問題人士」處理。據了解,涉事男子姓黃,20歲,於北角站被捕後情緒激動,開始語無倫次,被送往東區醫院治理。
曾被要求下車 斷言拒絕 
全裸青年進入港鐵站前,有市民攝得他在疑似尖沙咀漢口道的一銀行提款後,始進入站內乘車。有片段又攝得,青年手持手機,於列車內表示自己將會在坑口站下車,並詢問:「你畀唔畀我搭㗎?」對方則回應指:「其實你咁樣唔應該囉,或者你需唔需要落一落車?」青年回答:「唔落啦唔需要啦。」然後接聽電話。
另一張相片顯示,男子於北角站被最少五名港鐵職員包圍,下體被人用物件遮蔽,相信其後已被帶走。
[Image: 1501140753_75db.jpg]
[Image: bkn-20170727145919692-0727_00822_001_01p...0728053327]
[Image: 1501077040_3ebf.jpg]
[Image: _2017072621583796322.jpg]港聞【港鐵裸男・有片】廿歲仔裸遊尖沙咀 搭港鐵至北角被擒激動送院撰文: 潘安奇發佈日期:2017-07-26 23:20
最後更新日期:2017-07-26 23:58
Reply
其實雖然有D人話佢唔係肌肉仔,
冇身材。

但其實佢又唔肥,身形算標準均稱,
個patpat又夠大夠肉地,
佢咁撚淫賤想全世界睇佢,
屌起黎都應該幾西淫!
Reply
[Image: n3Vead5.jpg]

[Image: d172063c-e5cb-4b86-87f4-65e055c6cefc.jpg]
Reply
真的是幾抵屌的
Reply
佢真係好大膽
Reply
玩得太大Big Grin
Reply
这年头的香港小伙子也太大的胆子了吧 Huh
Reply
正呀啪啪啪
Reply
(2017-09-12, 09:29 PM)广州糯米仔 Wrote: 这年头的香港小伙子也太大的胆子了吧 Huh

應該是精神病'
Reply
睇反真係幾誇
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人