Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
尖咀新場分享
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2017-11-08, 03:58 PM)staryu Wrote:
(2017-11-08, 03:37 PM)coffee Wrote: Relly? If that is good I will share with my friend to go there to get a spa.
Have Gym Fit Type in there to suggest me????

Yes I know have one is Gym Trainer He call Pasco you can try it

Oh So thank you I will try it in this time  Smile
Reply
(2017-11-08, 04:54 PM)我要抱抱 Wrote: 我比較喜歡Hugo Spa的tanker同Pasco...
Pasco是從Kindo過來的。
以上兩個都係gym fit.
本人是肌肉控spa狂熱粉絲。
但我喜歡比肌肉仔按摩hehe

各人有各人鐘意的對象 我就只要係0仔 唔肥 矮過我就得(利申,本人身高19X)所以好多都like
Reply
(2017-11-06, 12:44 PM)明日夢 Wrote:
Denny dateline=' Wrote: 我今天去了尖沙咀的Hugo Spa,選擇了Package C。
洗澡後,怎料有一位年輕的帥氣技師進來,真是喜出望外!
他皮膚白白的,笑起來還有一個酒窩。
估不到這位技師一開始按時,太大力了;我知會了技師,他知道我有點痛便放輕力度。
之後按得舒服到睡著了,平時按摩時睡不了。太爽了!
另外,骨膠原保濕療程值得推介,真是滋潤到回家。
最後,我給予技師小費500元正。
希望Hugo Spa可以提供衣架,可以掛衣服。

500蚊咁多???有咩包先???
我平時去開旺角好多女人嗰條街嗰間
200蚊包X啦

Ching,你講個間都無咩師傅揀,又無獨立浴室,no good
Reply
(2017-11-06, 12:39 PM)Awufully Wrote:
(2017-11-06, 12:31 PM)Erhard Wrote:
(2017-11-06, 12:28 PM)kaito2769 Wrote: 咦?佢地會請喱類師傅架~真係估佢地5到喎~btw多一類師傅就可以多一類揀~下次我試下先~
聽啲Ching話alex都係怕怕羞羞~一於下次試下4手先

alex 我之前揾過佢 可以一試
BTW alex個名都係迪迪尼

咦?你5講真係無為以喎,哈哈。
但Ching丫?Douglas佢係Swim fit?黑黑實實,細細粒?如果係等我揾下佢先~♡^▽^♡

佢係5係Swim fit 就唔confirm 但佢係黑黑實實就真ge
Reply
好似好正咁啵
Reply
我第一次去Spa按摩
唔好彩我個肚有啲唔舒服
更唔好彩嘅係廁所反鎖
不過之後我都去到廁所
其實我feel到cfu按摩個陣好似想轉移我個肚唔舒服嘅感覺
第一次按就遇到一個細心嘅cfu
所有嘅唔好彩即刻好彩返
好多謝cfu
只係我唔係常好多現金
我下次一定會比多啲tips
Reply
ArT dateline=' Wrote: 我第一次去Spa按摩
唔好彩我個肚有啲唔舒服
更唔好彩嘅係廁所反鎖
不過之後我都去到廁所
所有嘅唔好彩即刻好彩返
好多謝cfu
只係我唔係常好多現金

咁都好彩
唔係䊓整污糟個spa場就...
Reply
(2017-11-13, 11:10 AM)小丸子 Wrote:
ArT dateline=' Wrote: 我第一次去Spa按摩
唔好彩我個肚有啲唔舒服
更唔好彩嘅係廁所反鎖
不過之後我都去到廁所
所有嘅唔好彩即刻好彩返
好多謝cfu
只係我唔係常好多現金

咁都好彩

会有这样的技師吗?不太相信
Reply
马有富 dateline=' Wrote:
小丸子 dateline=' Wrote:
唔好彩我個肚有啲唔舒服
更唔好彩嘅係廁所反鎖
不過之後我都去到廁所
所有嘅唔好彩即刻好彩返
好多謝cfu
只係我唔係常好多現金

咁都好彩

会有这样的技師吗?不太相信

我都想遇個細心嘅技師
Reply
史迪仔好得意丫~都好細心~揾左佢做個package c
個package有facial treatment佢個手勢5錯~明顯係熟手
so good
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人