Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Sauna share
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

大大話話都係唔同sauna 蒲過~
但此終都係最鐘意胡同~佢地真係真正ge 24小時
我成日都係朝早8點幾9點去~都無問題~所以勁Like
Reply
但我鐘意亞力山大多啲,雖然佢汁左。。。
?
Reply
森林幾好好 之前去過幾次都多靚仔
Reply
胡同啦
泡泡party又好玩
無門又有比人輪比人睇住玩Feel

基本上每次去都玩4-5次先走
哈哈
Reply
I go there before is good sauna at HK 
Next week I will travel to Hong Kong again
I will back to Hutong again  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
老實講,我覺得胡同好L污糟。
其實如果有傷口訓喺d皮床係好危險。

我較喜歡太子的那間歐式sauna
Reply
(2017-11-08, 04:51 PM)Casper Wrote: 老實講,我覺得胡同好L污糟。

個間我都鐘意,好舒服~同埋個池真心唔錯
whatever 胡同啲staff 都清得幾密 我唔覺話污糟
Reply
(2017-11-08, 04:51 PM)Casper Wrote: 老實講,我覺得胡同好L污糟。

我未去過 有冇多啲介紹?
Reply
Trefor dateline=' Wrote:
Casper dateline=' Wrote: 老實講,我覺得SAUNA/桑拿/三溫暖好L污糟。

我未去過 有冇多啲介紹?

我都未去過太子呢間Sauna
唔污糟嘅?
Reply
太子個間?唔錯丫~好多熟男~如果唔介意人流唔太多,同無優惠ge都可以去下ge
但如果要開波,靚仔,就真係要去樓主講個間
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人