Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
想識普通男孩做BF
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

開過幾個post 發現add黎add去都係個幾個人
其實係咪已經無晒人 定個個都出晒poolSad

Status: 27/166/54 (個樣好多人都話唔似咁大個)
興趣:打羽毛球 睇戲 睇劇.......基本上每日想做既野都唔同
番office工 1-5...所以星期六日都可以約我出去:)

我只係想搵個簡簡單單既人一齊
要求就唔多 希望普通平凡樣 專一 重視大家就可以了

因為想快d脫離單身 4年單身寂莫無人陪 非常sad..

有興趣就pm line傾
無意去發展or長傾都唔洗add了 ..晒大家時間就唔好
順帶一提 為左睇樣而add都可以唔洗加..
同埋無睇po又問返我搵咩又status都可以唔洗

我知MB文化一向都係咁 所以有心一定會知

希望可以係聖誕前出pool喇Smile
Reply
你就好單左4年。我單左26年 Confused
Reply
(2017-12-02, 05:59 PM)Gforgay Wrote: 你就好單左4年。我單左26年 Confused

嘩......
咁耐......
我單左3個月
Reply
Push下先
Reply
未有拖拍
係未到你個緣份o者
實搵到架
加油
Reply
(2017-12-02, 05:59 PM)Gforgay Wrote: 你就好單左4年。我單左26年 Confused
同樣 sosad
Reply
【台灣】豆花哥,陳奕廷【第二輯】
Reply
我單身了一萬年了啦 啦啦啦
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人