Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我覺得SPA不應該請【老場的外來技師】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

老場的過場外來技師

- 外型差, 年老, 甩頭髮
- 老seafood, 有自己一套, 但老土果套已不為人接受
- 有自己果套 但果套係 ---> 欠缺生產力, 欠缺競爭力
- 同最近韓流的高顏值小鮮肉背道而馳
----------------------------------------------------------------------------------
我認為HUGO SPA在選人以及篩選人方面做得非常出色,
及時將低端人口改造, 改造不能就掃除

HUGO我比較喜歡Douglas以及Ringo
果然不負Vito Team的quality guarantee [Image: smile.png]
Reply
嘩~~師兄..
你真的一針見血!!!

其實任何有競爭力的公司都會提升管理方法去令自己公司增值
我都好認同Ringo同Douglas係Vito訓練出黎既好技師!!!

不過有一次試過一個好矮既又甩頭髮+面骨超闊既,
佢全程按摩都我係度吐苦水, "o申"佢屋企D宮心計劇情+悲情故事...
我認真頂唔順!!!

家陣我黎按摩開心架, 唔係任天堂流淚...

不過聽小可愛Teddy前台話,
呢個人唔夠2日比人炒左
Reply
(2017-12-19, 08:46 AM)Casper Wrote: 嘩~~師兄..
你真的一針見血!!!

其實任何有競爭力的公司都會提升管理方法去令自己公司增值
我都好認同Ringo同Douglas係Vito訓練出黎既好技師!!!

不過有一次試過一個好矮既又甩頭髮+面骨超闊既,
佢全程按摩都我係度吐苦水, "o申"佢屋企D宮心計劇情+悲情故事...
我認真頂唔順!!!

家陣我黎按摩開心架, 唔係任天堂流淚...

不過聽小可愛Teddy前台話,
呢個人唔夠2日比人炒左

聽Matrix Party 個邊講,
Vito同MP個GM加埋前度Benson去左新加坡買樓築愛巢..

估唔到佢忙中都抽空料理得TST呢間HUGO SPA咁Beyond Compare Shy
抵比個讚!!!
Reply
我只知道香港的GAY SPA來說以旺角的KinDO是最外貌協會的,
而且從來只請香港技師,有鄉音的或非法勞工統統不請。

要帶鄉音新移民或大陸仔,佐敦樓上SPA店可說一大堆的說。
Grotto SPA也曾經不少,但比伊甸專業很多。

HUGO今次破例請外來老場技師,
算是給予機會以及尊重一些有資歷的人士吧(雖然HUGO裡的主調也是以Vito為主)

估計被炒的人不是Vito Team負責的。
還望部分人士珍惜機會吧,這年頭,客人愛甚麼,你懂的。
Reply
你提個啲名等我依幾日去試下先
Reply
樓主講得好岩 宜家時代興小鮮肉
Reply
老屎忽年代已過 Big Grin
Reply
Hugo有邊個嫩d 可以book?
Reply
去到都係搵Vito 無煩惱 Big Grin
Reply
樓主~你講野模式點解變左o既???
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人