Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【科學】同性戀:一直在演化,從未被淘汰
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

还是为戴利他们的勇气鼓掌。比欺骗男人的小三狐狸精强100倍
Reply
頂一下, 謝哦!
Reply
圖1
兩名熱戀中的新婚伴侶呢
Reply
(2018-01-13, 11:42 AM)風爭仔 Wrote: 其實我覺得同性戀呢家野係正常

係呀 同性戀係與生俱來, 冇得變
Reply
Tom daley又靚仔又性感 , 佢出櫃果下 我真係好驚喜, 而且佩服佢出櫃既勇氣
Reply
人既思想應該要更加進步 同性戀唔係病 已經有好多科學證據
Reply
長知識了         .
Reply
(2018-01-13, 03:54 PM)kilokilo123 Wrote:
(2018-01-13, 11:42 AM)風爭仔 Wrote: 其實我覺得同性戀呢家野係正常

只要雙方也有愛
就算家人 也不要阻礙 Exclamation
Reply
希望呢類文章可以係廣大既網絡流傳, 令更多人明白及接受同性戀
Reply
(2018-01-13, 04:00 PM)Vere Wrote:
(2018-01-13, 03:54 PM)kilokilo123 Wrote:

只要雙方也有愛
就算家人 也不要阻礙 Exclamation

好彩我父母都比較開通 知道我係gay都冇咩野
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人