Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【按摩消息】聽Vito講:只會在KinDO及Hugo Spa這兩家店做...
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

上次咁岩經過尖沙咀,醒起Vito都有係Hugo Spa做,
咁就上去一試啦...

Vito依然保持到水準,而且技巧方面有躍升,
日式推油方面更加smooth,消除到疲勞感但又冇痛感。

講起最近多佐按摩店刻意用Vito名字做招來,
Vito技師好大方咁同我講:
其實冇話唔得既,畢竟Vito不是一個專利。

不過我自己就覺得:司馬昭之心,路人皆見。
做生意做到要山寨,其實都幾折墮。

其實坊間tt/gay apps時不時都會有人刻意改名叫Vito,
不過咁又點,世界上得一個VITO,大家都知道佢係hugo同kindo呢兩間做

去倒差不多按腳時候,
我問Vito:係咪同呢兩間老闆相熟,破例比佢兩間做?

Vito笑而不語。

其實,大家都知道KinDO出名請人嚴,
第二間場做既多數唔請,亦唔會比技師同時做2間,
(後者幾乎是行規吧)
不過得Vito係例外。(但Vito係源自KinDO的)

Hugo Spa算係Vito按摩一個試驗場,
連Vito自己都有份去幫師弟提升物理治療按摩Skills..
點會唔努力維持個質素呢...

不過坊間有D人照COPY, 山寨就梗架啦....
其實呢度係香港, 又支持創意...我覺得用下腦唔使死既...
齋靠copy,仲要copy埋原版既錯字,
呢D生意手法,真係好極有限,
去到享用服務都驚驚。

所以,我以後自己知機,搵Vito只會去返KinDO或Hugo Spa搵
-------------------------------------------------------------
Vito's team係Matrix個Project幾位老闆整出黎,
香港member圈唔細,但活躍既人數甚少,
其實主要都係比大家交流下按摩技巧同埋識下朋友。

Ringo算係Vito的黑馬,兩兄弟十分投契,
本身Ringo也是常跟Vito學習健身方面的....
也值得一試功夫。
Reply
Vito講過,自己唔會去第三間場做。
只會留係KinDO同Hugo Spa...

我諗tt1069, jackD或者某D蚊型場果D vito是假的吧...
會中伏的
Reply
Ringo係果位韓系軍服男孩,手骨唔錯,
去到骨風。靚仔大隻又高。

Hugo spa的Vito's team非常有保證
Reply
做按摩店或酒吧也好,不是將人家的名字由18改做19,或者college改做school就得...
呢個年代真係唔用腦唔得,客人係feel到你既熱誠架

Vito同Ringo(在kindo的技師)在熱誠方面120%爆滿

美中不足是,有些人其實很賺到錢,
例如以前的Pascal技師,
可惜走歪了算錯數,
劏客就無謂了,
客人流失又投訴,行內大中場SPA也將P字頭技師永久黑名單了..
Reply
P字頭邊個?
Reply
我一定係到諗意二間vito係咪同一個人
Reply
哦哦哦哦哦
Reply
以後淨係去hugo同kindo!!
Reply
繼續支持在kindo的Vito  Heart
Reply
always have some cheap SPA will say Vito work for them,what a fucking shame
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人