Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【KINDO SECRET】alex, NIC, TEDDY, JERRY,4人有甚麼關係?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

呢4個人有咩關係...? 有沒有人知道?? Confused
Reply
你永遠book唔到某類組合.. 係never!!!
Reply
NIC是最好的...無容置疑,
NIC同TEDDY係好好好好好好朋友+好兄弟!!!
Reply
(2018-02-28, 08:42 PM)coffee Wrote: 你永遠book唔到某類組合.. 係never!!!

點解?? WHY Idea
Reply
QUOTED:
"你永遠book唔到某類組合.. 係never!!! "

冇野呀? 同reception係whatsapp/微信 book咪得囉..
我都試過NIC+TEDDY / alex+JERRY
Reply
樓上師兄果個組合冇問題...
有D組合係唔會Book到, 仲難過cut有線
Reply
呢D野永遠係個謎..
反正樓主講呢四個人其實服務又好又靚仔..
我覺得冇必要深究一D令自己煩惱既事, 順其自然就好

PS 我係NIC既死忠
Reply
(2018-02-28, 08:52 PM)我真的受傷了 Wrote: 呢D野永遠係個謎..
反正樓主講呢四個人其實服務又好又靚仔..
我覺得冇必要深究一D令自己煩惱既事, 順其自然就好

PS 我係NIC既死忠
我都覺得NIC服務水準夠高,吹水又搞笑,,,
本身以為佢個COOL好惡,其實份人好健談!
投NIC一票
Reply
其實TEDDY係臥虎藏龍~~
4個裡面我一定搵TEDDY.
TEDDY同JERRY做4手都唔錯~~!
Reply
我好支持alex
因為alex技術良好,
而且有禮貌,又靚仔,

同alex傾計好relax XDDD
我之前都會試下alex+TEDDY
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人