Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
明明有男朋友但又同我flirt, 咩事呀你...
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

"係工作上認識左一位新朋友, 佢都係gay, 見佢成日flirt我, 我諗佢對我有興趣, 我地認識左成年, 基本上都flirt左大半年, 咁佢成日出去旅行, 我問佢同邊個去, 佢話同朋友去, 最近發現左佢fb post既相都係得自己既獨照, 咁我真係堅好奇到底佢係同邊個去, 因為唔止一次, 係一年去左好幾次, 但次次都係得自己一個既相, 所以我神探上身, 搵佢fb朋友list, 由佢d相搵線索!結果真係比我發現左佢fb 有一個男人同佢post既相重覆(個男人無set private), 又係單獨相, 無合照! 而且時間點一樣....最重點係flirt我個男人成日著個件衫, 我認得出! 我見到個o個男人都著左同一樣既衫/鞋...兩個人既身高身型都係似既, 所以我諗先可以兩份著, 之後佢地兩個各自post既相係一張大既雙人床! 所以根本flirt我條友就有男朋友, 屌..浪費哂我d時間! 根本搵我黎攝時間....如果你地遇到呢d仆街, 應該要點做?"
Reply
LIDLAP dateline=' Wrote: "係工作上認識左一位新朋友, 佢都係gay, 見佢成日flirt我, 我諗佢對我有興趣, 我地認識左成年, 基本上都flirt左大半年, 咁佢成日出去旅行, 我問佢同邊個去, 佢話同朋友去, 最近發現左佢fb post既相都係得自己既獨照, 咁我真係堅好奇到底佢係同邊個去, 因為唔止一次, 係一年去左好幾次, 但次次都係得自己一個既相, 所以我神探上身, 搵佢fb朋友list, 由佢d相搵線索!結果真係比我發現左佢fb 有一個男人同佢post既相重覆(個男人無set private), 又係單獨相, 無合照! 而且時間點一樣....最重點係flirt我個男人成日著個件衫, 我認得出! 我見到個o個男人都著左同一樣既衫/鞋...兩個人既身高身型都係似既, 所以我諗先可以兩份著, 之後佢地兩個各自post既相係一張大既雙人床! 所以根本flirt我條友就有男朋友, 屌..浪費哂我d時間! 根本搵我黎攝時間....如果你地遇到呢d仆街, 應該要點做?"

帽事既
Reply
冇意見 但唔明點解比人flirt=做雞 Undecided Undecided
Reply
樓主諗多左 Big Grin
Reply
如果你唔想佢flirt你 不如你直接d啦
Reply
我唔鍾意太花心既男仔, 係我就會直接D講
Reply
我會enjoy 比人flirt Big Grin
Reply
呢D咪仆街law Dodgy
Reply
that's not good lar
dont be hooked by this kind of guy
Reply
睇你係想認真定想享受曖昧
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人