Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
對個圈開始厭倦 有無人開解下,,,,
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

其實對呢個圈子好厭倦。
由中五入圈到依家已經十年,但人事未有幾番新。人來人往還未有安定落黎。認真拍,有d 兩年,有d幾月。唔認真兩個禮拜都並非新鮮事。
成日諗一樣野,究竟係我地太多選擇,定係男人根本係一種賤種。接近兩年單身,當中有d flirt 過下,有d 約左一兩次食飯又覺得唔太適合,
又有d fun完就無下文。但其實以上關係都係要用時間,stop and search 都有好大既opportunity cost。好想好多野都係可以認真keep 同維繫...
尋日睇完報紙講絕食男,我唔知有無人身同感受。睇完我都覺得係呢個圈都係一樣適用,因為好多member 都係極膚淺,你有八舊就註定有一條隊除埋褲等住俾你屌。
唔放相就hi 都理9你。講真日日返工都13-14個鐘,星期六日都係屋企做,我寧願做多陣野都好過去做gym。做gym 唔保證我可以識到仔,但努力工作就肯定有bound 同加人工。你話點揀?我唔fit 唔代表我肥,我無facepics唔等於我醜。
Reply
very good
Reply
咁又唔可以咁講既
可能樓主你出左櫃個情況會好好多呢。
無相的確好難令人理你,出黎食飯又唔代表一定岩
加上 十個有十二個都係搵fun嫁啦! 
果兩個點出黎? 一個係Bi仔聊想玩,一個係人夫無聊想玩
同男女拍拖一樣,未遇到姐!
基本上hehe年紀都大很多..三十幾歲人都種單身既大把
Reply
男人都好花心 因為有太多選擇
Reply
(2018-03-10, 09:19 AM)Gforgay Wrote: 咁又唔可以咁講既
可能樓主你出左櫃個情況會好好多呢。
無相的確好難令人理你,出黎食飯又唔代表一定岩
加上 十個有十二個都係搵fun嫁啦! 
果兩個點出黎? 一個係Bi仔聊想玩,一個係人夫無聊想玩
同男女拍拖一樣,未遇到姐!
基本上hehe年紀都大很多..三十幾歲人都種單身既大把

D人好假 就算話識FD 都第一句問你拎相 以貌取人到不得了 樣差D 就BLOCK OR 唔回覆
女女木好心心女懷疑佢地係識FD定搵FUN!
Reply
我也已脫離了member的群組,感覺良好 Smile
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人