Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
如果俾我揀多次 我一定唔會鍾意你
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

唔知大家係中學大學時候有冇鍾意過直男呢?或者會係到諗 佢會唔會有一日鍾意返自己?從我中6既生涯中的確鍾意過唔少直男 佢地所做既行為往往都好似同梗自己講 自己仲有機會

係我中二既時候 鍾意過佢 佢唔算係一個好靚仔既人 鍾意打籃球 但係我眼中都好完美 佢既脾氣唔好 對人都會忽冷忽熱 但就因為咁令我更加抽唔到身 到中3果年 我選擇放棄左佢 因為我知道根本唔會有可能 到最後最痛既都係自己

到而家中6 我同佢亦因為身邊既朋友而再次熟悉左 佢既脾氣比以前好咗好多 亦都打左入校隊 我再一次迷上咗佢 想盡辦法接近佢 同佢一齊放學 補習 做一d佢鍾意做既事 好想成為佢身邊最熟悉既人 但事與願違 佢鍾意咗其他女仔 當我係佢屋企訓係佢大腿既時候 佢會一路講佢同果個女仔既事
我就知道自己根本冇呢個可能 但此時此刻 我都放棄唔到佢 自問圈中朋友並唔多 加上文憑試就黎到 所以好想secret既朋友俾下意見 指點迷津

Reply
努力為考試加油 為自己未來打算緊要D 世界上唔係得一個男人比你揀 就算同到佢一齊都好 都係考試要緊
Reply
嘗試過都唔係一件壞事黎,前提做好自己本份先
Reply
考完個dse先表白啦 Dse重要d
Reply
分手要恨~ 比相戀勇敢
Reply
直男,不了;BI仔尚可
Reply
Kop​:​你​正​常​過​正​常​!Wink
性​取​向​只​是​人​生​一​部​分​,​並​非​全​部​!
祝​願​你​好​好​處​理​目​前​人​生所需​面​對​的priority...
Reply
其實找MEMBER拍拖先係正路....你找直男有少少自討苦吃
Reply
準備好考試好過
Reply
其實鍾意直男真係幾痛苦 明知唔會有好結果 但係又欲罷不能
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人