Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
信不信由你
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

其實我本來就對年紀大既「哥哥」有興趣,覺得佢地好有佬味。
我因為一個project 而認識學校一個professor,我覺得佢好靚仔,好charm
佢既簡介:教Science,跑開marathon,佢有一個好幸福既家庭(其實佢一家人我都見過)
由個project 一開始,到個project 完,對佢既認識多咗,同佢傾多咗計,知道大家都好鍾意跑。之後因為project 關係,見多咗佢,不知不覺鍾意佢。到個project 完咗,我地都有keep contact,有時喺校內見到面都會一齊傾計,weekend 既時候又係一齊跑步。前幾日我忙到10 點先走,佢比我早一、兩分鐘走,我喺lobby 撞到佢,當然一見到佢都係同佢傾下計啦。傾咗一陣,佢話送我去到地鐵站。喺office 行去地鐵站,要20分鐘左右(當時周圍只有幾盞街燈),一開始我feel 到佢隻手係咁撞我隻手,我同佢冇出聲,佢亦都冇望我,低頭行。行到一半既時候,佢拖住我隻手。當時既心情好複雜,我好怕會俾人見到,但個心又好興奮。當一個你喜歡既人拖住你既時候,真係好sweet。就嚟去到火車站,佢放開咗,見住我入地鐵站,佢行返去佢屋企。走之前,佢叫我返到屋企要同佢講聲。後續:自從呢件事之後,有時佢都會搵我約我weekend 一齊跑,但我成日都話我唔得閒。我內心好糾結。其實我應唔應該忘記佢,又或者叫佢唔好咁做呢?
sorry1999
Reply
唔知講咩好,惟衷心祝 樓主好運... Wink
Reply
這樣就成了「跑友」 Wink
Reply
玩下喔 Big Grin
Reply
(2018-03-17, 03:31 PM)Gforgay Wrote: 玩下喔 Big Grin

要​做​到​「拎​得​起​,​放​得​低​」​,​並​非​易​事  Wink
Reply
對唔住...太1999唔想讀....
Reply
真係唔係好信
Reply
澳門一半一半
Reply
都唔係好明你
Reply
我都唔係太相信..
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人