Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
好心痛,可以點算好?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

最近我B識左個外國仔,又cam fun又send相
其實我哋行開 Open relationship,我又唔太理呢啲嘢
但最近我B問我點解救條洋腸,一問之下。。。原來條洋腸「話」自己會英國飛黎香港見我仔仔,
但張 itinery 就由英國轉飛新加坡再飛印尼再到香港,
都算了,出事嘅竟然係帶太多現金,俾人扣留
仲想我B電匯 US$400 幫手做保釋金然後我B竟然喺某HSBC分行做 wire
一做之下俾職員截住左,聽聞仲有警察黎調停匯款
話太可疑,唔應該輕易相信
但我B話「甘你唔難保人地有呢個需要嘛」事隔一排,原來我B仲有同條洋腸來往
我好言相勸要小心D(我認衰,係我語氣重左
但佢又話「係銀行唔信我,所以先誅多要求咋嘛;如果人地真係呃我,點解我唔幫佢唔俾錢佢,佢都仲繼續同我來往啊?」果吓我真係著左(然後就行左去
到依家我都係唔太識處理,希望大家俾吓意見。。。
Reply
你個b真係on9無極限,有個咁蠢又唔聽話既b, 辛苦你了,唔好比佢出黎遺害人間就好
Reply
(2018-03-17, 08:49 AM)Fkthisw Wrote: 你個b真係on9無極限,有個咁蠢又唔聽話既b, 辛苦你了,唔好比佢出黎遺害人間就好

I agree with you.

真心幫你唔到,呢啲野就好似邪教咁,一信就好難抽身,唯有睇下佢身邊啲朋友有無人同佢講
Reply
如果佢執迷不悔既話,老實講你可以做到既只有咁多,我相信你都花左唔少唇舌同佢爭論
一個唔覺意人地覺得你阻住地球轉、仲怨埋你搞到佢錯失呢段異國情緣,咁點承擔得起阿,佢唔「得手/奶野」都唔會知醒 [Image: 1f6ac.png]?

希望唔會將來係某d 類似既新聞見到佢既蹤影
Reply
由佢,等佢learn a good lesson,人地要去死,你拉住佢仲怪你
Reply
相熟朋友借貸都要小心考慮啦 見都未見過既外國網友都借? 傻的嗎?
Reply
 米由佢囉
橫掂都只係open relationship
Reply
其實入社會大學要交下學費既,如$3200港幣令佢上左一課,呢一課都唔貴 Rolleyes
Reply
忠告 借定唔借?還得到先好借
btw我諗唔到邊間airline可以英國轉飛新加坡轉飛印尼再飛香港,英航係oneworld,新航係star alliance,嘉魯達印尼係skyteam,完全諗唔到
Reply
等佢痛一次啦,咁就係最好既方法,佢唔明你擔心佢麻,提就提完,佢要柒出國際就去啦
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人