Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Hugo Spa ~ Max
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

當大家都為Ringo死為Vito亡時(重點: 我好快會加入),我呢排試咗另一個叫Max!

我剛沖完涼唸住話ready前佢已經敲門入嚟,如果同以前咩Exxx, Aloxx比,佢嘅顏值係幾何級拋離嗰啲對手,肌肉量同Sonxxx Man同級別但Max個人6尺1左右同肌肉量夠兼軟身(詳見下文),所以佢俾Man更勝幾籌。

按摩流程都係先背>肩頸>手腰>大小腿
方式都係一般指壓,再適當用肘或手㬹按,下盤有拳壓,及有抓和按壓等等。我受力嘅覺得佢力度好好,中間問過我幾次o唔ok,咁佢都ok細心。

中間大家彼此了解,唔係講好多嘢。

推油一般。中間會問你要唔要。咁嘅貨色試吓囉 XDDD... 佢收嘅應該係比一般場偏高。

講甜品之前,要聲明佢係直男,有女朋友。

佢皮膚白晳,見到佢身材又係以前去開嗰啲場無嘅。肌肉好有線條,唔係結實石頭肌,而係好健康嗰種軟熟肌,即仲谷到二頭同胸衡晒都仲揸到。仔細feel你會feel到皮同肉分分哋,體脂比應該唔高。個人覺得佢HEHE經驗未必咁多,又因為係直男,所以過程中有啲生硬,個身有少少煙味,但佢個口有少少黑松露味,好funny...(中間仲有啲直男細節從略)

沖身後都好relax咁有brief conversation,講下次點點點。我就嗯嗯嗯。俾貼士,我已經喺佢面前點,佢仲要點多一次……

係喎,講多啲佢個樣,有少少鬼鬼哋,佢一入嚟我聯想到似台灣健身網紅Jones,把聲幾似man咗嘅高皓正,有少少講慣英文嘅口音。鐘意直仔嘅應該好飲得杯落。

我知好多巴打對直仔好有遐想,但我個人唔鐘意啲賺"基金" 買花俾女朋友戴嘅直男,當然世界就係give and take,所以下次我會踏上紅牌不歸路 XDDD...

呢篇係我喺呢個平台第一篇文,太露骨或忽略最重要部分請包涵。射射!
Reply
好似好正咁喎! 佢幾歲呀?!
Reply
(2018-04-02, 05:18 PM)TheCure Wrote: 好似好正咁喎! 佢幾歲呀?!

佢個人同按嗰part係幾正,唸返都正~
年齡唔講咁specific,唔係1同2字頭……
仲有佢係part time, 有另外一份full time job了
Reply
佢真係有男人味
Reply
下次試下佢先
Reply
下次試下佢,驚book唔到
Reply
要下星期先book到佢
Reply
係幾正既你講到
Reply
Ok喎好似
Reply
He is goodTongue
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人