Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
咩叫Vers偏0?....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

以我了解, Vers應該做1同做0都得right?
但成日見到有d人apps自己介紹係 Vers偏0...?咁姐係咩意思?
姐係你可以做1, 又可以做0, 但你又鐘意比人入你多d? 
咁你做咩唔直接講自己係0???好奇怪....
明明係娘0待插 但又要扮man呢種係咩心態...
0仔們, 請直接認清你個事實啦..唔好再自己呃自己啦....
另外, 個圈好多娘1, 好難令人接受...識左個新朋友, 話自己係1
結果出黎行為舉止係姐姐黎, 我一個0仔仲Man過你啦....
Reply
#無病呻吟兼圈內歧視系列
Reply
其實10有preference 都唔係咩問題,我覺得claim 自己係vers然後堅決唔肯做1 先算係問題 [Image: 1f914.png]?
btw 自己覺得role 定唔到個性格 [Image: 1f914.png]? 1 同man 幾時要掛鉤? 咁0既話係唔係就要似妹妹咁樣先合適 lol
少帶住呢種刻板印象去睇人, 就算係娘1都有佢地既市場架 [Image: 1f646_1f3fc_200d_2642.png]??‍♂️無需要因為咁而去貶低他人抬高自己
Reply
娘1 娘O HaHaaa......
Reply
其實...人地都冇話屌你 關你乜事?
Reply
(2018-04-05, 12:24 PM)路卡斯 Wrote: 其實...人地都冇話屌你 關你乜事?

Nice
Reply
我 1 偏 69 [Image: 1f617.png]
Reply
坦白講 其實性e方面 好多時候都要真正見過面 先至決定到做乜嘢角色嘅 
[Image: 1f617.png]?[Image: 1f61d.png]?
Reply
.... 姐係咁... 1同0以我既認知係係性事上享受插同被插既分別
但從來都無講 1仔要點點點,0仔又要乜乜乜又成
係香港,同志條路已經叫難行嫁啦

重要係自已友都歧視埋一份....
唉...本是同"路"人,相煎何太急呢!
Reply
(2018-04-05, 12:27 PM)Hagi Wrote: .... 姐係咁... 1同0以我既認知係係性事上享受插同被插既分別
但從來都無講 1仔要點點點,0仔又要乜乜乜又成
係香港,同志條路已經叫難行嫁啦

重要係自已友都歧視埋一份....
唉...本是同"路"人,相煎何太急呢!

#講得好講得妙系列
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人