Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
究竟係咪有一種命叫小三命? 好迷惘
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我一直有一個堅持: 就係只會同自己男朋友愛愛。未確認拍拖之前都唔會愛愛,而且從來不出軌。
當然,唔係話你唔去fun就可以確保自己嘅愛情就會一帆風順。
 就係當大家知道我變番單身嘅時候,我好幾次都遇到一個疑問, 其實我係咪命犯小三命?
因為好多明明自己已經有另一半ge朋友都會偷偷send message問我可唔可同佢fun~ 然而,認識我ge朋友都好清楚我一直ge堅持。
 其實,點解好地地有左另一半都要問其他人搵fun呢?如果真係鍾意我,點解又只係問fun而唔係拍拖呢?
點解鍾意親我ge人有八九成都係已經有另一半嘅呢?莫非真係有一種命叫小三命?
Reply
那你就更好看清楚....他們有多賤(圈內常態)...如果你真的要堅持心靈那份清高(堅持到的話)....那就遠離他們吧.....我相信世界上,一定還有一個很傻很傻很笨很笨的笨蛋.....跟你一樣,堅持著心底那份清高,等著你與他的相遇....這些過客,不用太在乎.....只要你相信,你終究會找到可以一直走下去,一起變老的那個人
Reply
定係你識開咁樣類型既朋友 Dodgy
Reply
好過份 Rolleyes Rolleyes Rolleyes
Reply
其實依個圈就係感......
Reply
係呀!真係有小三命ga
Reply
等下吧 Rolleyes
Reply
有啲人成世做緊小三都唔知啦
Reply
算把la Sad
Reply
好似甘比咁做小三都可以做到成為香港女首富,都幾好
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人